Pazīmes, ka jūsu mājokļa interjers ir novecojis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Nav viegli nepārtraukti zināt, kas ir modē un nemitīgi atjaunot gan savu drēbju skapi, gan interjeru. Uzzini, no kā jāatsakās, ja vēlies atsvaidzināt savu mājokli, vēsta portāls "WomanHit".

Ja jūs vēlaties atsvaidzināt savu interjeru, iespējams, ka jau esat izpētījis tendences. Tomēr pat apmācīts interjera dizeners var saskarties ar to, ka gatavais interjers izskatīsies pilnīgi atšķirīgs no tā, kā tas izskatījās tematiskā žurnāla vāka.

Kāds ir iemesls? Visbiežāk mēs pieļaujam to pašu kļūdu - izvēloties dizainu, kaut kā pavirši pievienojam akcentus, kas sabojā pat vismodernāko interjera ideju.

Kā jūs varat izvairīties no šādām nepatīkamām kļūdām?

Flīzes nav vienīgā opcija 

Parasti, runājot par virtuves vai vannas istabas dizainu, svarīgas ir flīzes. Protams, ja jums ir liela vēlme, varat droši izvēlēties piemērotu flīžu nokrāsu un flīzēt visu telpu, tomēr, ja jums nav iebildumu eksperimentēt ar stilu, kāpēc gan tuvāk apskatīt akmeni, koku un pat marmoru? Jebkurš no šiem materiāliem būs lielisks klasikas aizstājējs.

Aizkari

Daudzi no mums ir pieraduši pie smagiem, pompoziem aizkariem, kas savulaik tika uzskatīti par bagātības pazīmi. Šodien blīvi sarežģīti aizkari tikai izraisīs neizpratni jūsu viesos. Pievērsiet uzmanību vienkāršiem, bet kvalitatīviem aizkariem bez papildu rotājumiem un rakstiem. Vislabāk ir izvēlēties klasiskas gaišas krāsas, kas nebūs stipri pretrunā ar tapetes un grīdas toni.

Starpsienas nav obligātas

Pirms piecpadsmit gadiem starpsienas bija vienīgais risinājums, ja tika pieņemts lēmums par telpas zonējumu. Mūsdienās visa veida arkas, nišas un dažādas starpsienas atstāj 90. gadu garšu, un šādu interjeru vienkārši nav iespējams saukt par modernu. Jūs varat izmantot mēbeles, lai izveidotu atsevišķas zonas vai atstātu vairāk brīvas vietas.

Nesarežģiet griestus

Vēl viens sveiciens no tālajiem deviņdesmitajiem gadiem - daudzlīmeņu griesti. Ģipša konstrukcijas bija kopīga iezīme, sarežģīti griesti bija gandrīz katrā mājā, kas tika atjaunota. Griestu apgaismojums arī ir pagātne. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu