Kurš ir boss? Sieviešu rīcība, kas ļoti biedē vīriešus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Pastāv pieņēmums, ka sieviete ir trausla, smalka radība, par kuru vīrietim vajadzētu rūpēties. Dažreiz daiļā dzimuma pārstāvji pieņem spēcīgākā ieradumus un rīcību, kas vīrieti var ļoti atsvešināt. Uzzini, kā rīkoties, lai attiecībās būtu balanss, vēsta portāls "ChannelFive". 

No kādām kļūdām attiecībās ar mīļoto vajadzētu izvairīties sievietei, pastāstīja ģimenes psiholoģe Olga Romaniva.

Pirmkārt, eksperte iesaka būt gudram saistībā ar feminisma izplatīšanās tendenci. Viņa uzsver, ka sievietēm nevajadzētu uzņemties vadošo lomu attiecībās. Gluži pretēji, pavadonim vajadzētu atbalstīt savu partneri un maigi norādīt pareizo ceļu.

"Veselība, karjeras izaugsme, veiksme, nauda, ​​attieksme - tas viss ir tieši saistīts ar sievieti blakus vīrietim," atzīmē psiholoģe.

Lai saglabātu mieru ģimenē, sievietei labāk nestāstīt vīrietim par viņa kļūdām pārāk rupji, nepiespiest un nepazemot. Psiholoģe iesaka dialogā ar vīrieti izvēlēties pareizos izteicienus.

"Ja sieviete viņam saka:" Tu kļūdies", tad tas vīrieti ļoti aizvainos. Ja sieviete to saka publiski, tad viņš var uzsākt karu pret viņu," brīdina speciāliste.

Tas nenozīmē, ka sievietei nevajadzētu izteikt savu viedokli un pilnībā pakļauties vīrietim.  Daudzus strīdīgus brīžus attiecībās un dzīvē kopumā vājākais dzimums var vieglāk atrisināt, pateicoties tā unikālajai intuīcijai, uzskata eksperte.

"Intuīcija jāsniedz sievišķīgi: viegli, priecīgi, lai vīrietis attiecībās justos kā līderis," skaidroja ģimenes psiholoģe. Papildus visam iepriekšminētajam, nekādā gadījumā nevajadzētu aizmirst par īstu sieviešu gudrību. Tieši blakus šādām sievietēm vīrieši sasniedz iespaidīgas virsotnes.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu