Nespēja savaldīt un izraisīja trīs mašīnu sadursmi. Pēc avārijas Rīgā vieglais auto attopas pretējā braukšanas joslā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/@sadursme

Kāds apvidus BMW šoferis, sestdienas, 29. augusta, pēcpusdienā  11. novembra krastmalā nespēja savaldīt savu pilnpiedziņas auto, kā rezultātā iestūrēja pretējā joslā un frontāli sadūrās ar "Audi" un "Volkswagen" automašīnām, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sestdienas pēcpusdienā galvaspilsētā, ejot pa 11. novembra krastmalu un redzot uz braucamās daļas pretējā joslā iestūrējuši BMW, kurš bija frontāli sadūrusies ar "Audi" un "Volkswagen" markas spēkratiem neviens vien garāmgājējs bija neizpratnes pilns, kā tas notika. Atbilde ir vienkārša – pārāk liels ātrums un nespēja savaldīt savu pilnpiedziņas auto.

"Lūk, no turienes lidoja, no pagrieziena," stāsta kāds aculiecinieks, apstiprinot, ka avāriju izraisījušā spēkrata šoferis devās no Pārdaugavas virzienā uz centri, un šķērsojot tramvaja sliedes. Sākumā tas aizķēra "Volkswagen", bet pēc tam "Audi".

Pēc aculiecinieku teiktā nopietnus ievainojumus neviens no šoferiem nebija guvis, tāpēc vainīgais apvidus auto šoferis samaksās sodu par avārijas izraisīšanu un, ja spēkratam ir derīga Obligātās civiltiesiskās apdrošināšanas polise, pārējo cietušo zaudējumus segs apdrošinātāji.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu