Mesi sāga turpinās - "Barcelona" prezidentam par argentīnieša pārdošanu var draudēt pat cietumsods

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džoseps Bartomeu un Lionels Mesi
Džoseps Bartomeu un Lionels Mesi Foto: AP, AFP/Scanpix/ Apollo kolāža

Mesi pārcelšanās uz citu vienību ar katru dienu kļūst arvien notikumiem bagātāka. Spāņu žurnālists Žilems Balogs ziņo, ka pašā skarbākajā scenārijā FC "Barcelona" prezidentam Džozepam Bartomeu par argentīnieša pārdošanu draud pat cietumsods.

Bartomeu jau ilgāku laiku ir tālu no "Barcelona" fanu iemīļotākās personas. Tomēr Mesi lēmums pamest klubu, kam pamats daudzu apskatnieku acīs ir tieši Bartomeu nekompetence, pavisam noteikti situāciju nav uzlabojis.

Spāņu žurnālists Žilems Balogs raksta, ka Bartomeu par Mesi pārdošanu var draudēt pat cietumsods, jo gan viņa potenciālais aizstājējs, gan sezonas abonementu īpašnieki funkcionāru var sūdzēt tiešā par "resursu nepareizu izmantošanu".

Līdz ar to Katalonijas futbola giganta prezidentam ir vēl papildus motivācija strādāt pie Mesi pārliecināšanas palikt vai pie laba transfera darījuma.

"Ja viņš [Bartomeu] Mesi pārdod neveiksmīgā transfera darījumā, nākamais kluba prezidents vai sezonas abonementa īpašnieks varēs viņu sūdzēt tiesā par resursu nepareizu izmantošanu. Šāds scenārijs var nozīmēt milzu soda naudu no viņa paša kabatas vai pat cietumu! Līdz ar to viņam jācīnās par veiksmīgu un izdevīgu Mesi aiziešanu līdz pašām beigām," raksta Balogs.

Protams, ir maz ticams, ka Bartomeu patiešām varētu tikt pie reāla laika aiz restēm. Tomēr nav šaubu, ka kāds no saniknotajiem "Barcelona" faniem izmantos iespēju "iegriezt" sava kluba nīstajam prezidentam.

Kā jau ziņots iepriekš, "Barcelona" ir gatava Mesi pārdot Mančestras "City" par 280 miljonu eiro lielu kompensāciju.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu