"Dalasai viņu ļoti vajag." Apskatnieks Porziņģa veselību nosauc par "Mavericks" nākamās sezonas galveno rūpi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Fanu portāla "The Smoking Cuban" apskatnieks Tailers Vats ir sarindojis "Mavericks" gaidāmās sezonas būtiskākos jautājumus. Topa virsotnē ir tieši Kristapa Porziņģa spēja izvairīties no traumām.

Dalasas "Mavericks" sezona pirmdien noslēdzās ar zaudējumu izslēgšanas spēļu sērijas sestajā mačā pret "Clippers". Tiesa, Porziņģis laukumā savainojuma dēļ nedevās jau kopš sērijas trešā mača.

Vats sarindoja, viņaprāt, būtiskākos nākamas sezonas un starpsezonas "Mavericks" jautājumus, kuru vidū ietilpa Treja Bērka un Tima Hardeveja jaunākā atgriešana sastāvā, kā arī, Dalasas drafta izvēle un iespējas uzlabot sastāvu.

Tomēr svarīgākais jautājums, pēc Vata domām, ir tieši Kristapa Porziņģa spēja noturēties laukumā.

"Kristaps Porziņģis pirms šīs sezonas bija liela jautājuma zīme. Tomēr viss gāja labi, līdz KP traumai "Mavericks" sērijā pret "Clippers". Kristapam ir pārrauts menisks, bet viņš cer, ka ķirurģiska iejaukšanās tomēr nebūs nepieciešama," raksta Vats.

Tāpat apskatnieks uzdod jautājumu, kā šis savainojums ietekmēs latvieša veselību nākotnē: "Šī trauma zem jautājuma zīmes paliek Porziņģa ilgtermiņa veselību. Šis meniska plīsums ir otrā ceļgalā, nevis tajā, kur jau bija krustenisko saišu operācija. Dalasai viņu ļoti vajag laukumā, it sevišķi izslēgšanas spēlēs. Vai viņš var nospēlēt pilnu sezonu?"

Pats Porziņģis par savainojumu gan nešķita pārāk nobažījies: "Es par to nevaru pārāk uztraukties. Šīs abas ceļgala traumas bija kontakta savainojums. Es varu koncentrēties tikai uz to, lai kas tāds neatkārtotos, kas nozīmē muskuļu un saišu stiprināšanu."

Nobeigumā Vats uzsver, ka "Mavericks" fani pavisam noteikti latvieša veselībai sekos visas starpsezonas garumā, gaidot jaunumus par uzbrucēja atgūšanos no traumas

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu