FC "Barcelona" izpārdošana ir sākusies - Rakitičs atgriežas "Sevilla"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivans Rakitičs
Ivans Rakitičs Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola grands "Barcelona" otrdien piekritis šķirties no pussarga Ivana Rakitiča, pārdodot futbolistu viņa iepriekš pārstāvētajai komandai "Sevilla", savukārt Itālijas čempionāta vienība "AS Roma" parakstīja pilnvērtīgu līgumu ar pussargu Henrihu Mhitarjanu.

"Sevilla" par Rakitiču samaksāja 1,5 miljonus eiro lielu pārejas maksu, kā arī papildu deviņus miljonus eiro.

Horvātijas izlases spēlētājam ar Barselonas komandu spēkā bija līgums uz vēl vienu gadu. Iepriekš viņš Seviljas komandā aizvadīja trīs sezonas, bet pēc 2013./14.gada sezonā uzvarētās UEFA Eiropas līgas trofejas, Rakitičs pārgāja uz "Barcelona".

Jau ziņots, ka "Barcelona" komandas stūri pārņēmis Ronalds Kūmans. Viņam iepriekš bija saruna ar komandas līderi Lionelu Mesi, bet pārrunas bijušas arī ar Rakitiču, kuram vieta sastāvā neesot atradusies.

Messi tikmēr neieradās uz komandas pirmajiem diviem treniņiem, kas pirmo reizi noritēja jaunā trenera vadībā.

2020./21.gada Spānijas čempionāta sezona sāksies 12.septembrī.

Savukārt Itālijas A sērijas komanda "AS Roma" noslēgusi pilnvērtīgu līgumu ar pussargu Mhitarjanu, kurš pagājušo sezonu Romā pavadīja uz īres līguma pamata.

Tiesības uz spēlētāju piederēja Londonas "Arsenal", kas pirmdien atklāja, ka pēc abpusējas vienošanās piekritusi pārtraukt līgumsaistības.

Mhitarjana pārejas darījuma detaļas gan netiek atklātas.

Pats pussargs pauda gandarījumu, ka izdevies pievienoties Romas klubam, kurā viņš pagājušajā sezonā izcēlās ar deviņiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Pirms pievienošanās "Arsenal", Mhitarjans spēlēja Mančestras "United", bet karjeras laikā viņš spēlējis arī Doņeckas "Šahtar" un Dortmundes "Borussia".

"AS Roma" aizvadīto sezonu noslēdza piektajā vietā un ieguva iespēju piedalīties UEFA Eiropas līgas turnīrā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu