Suņu puika ar trim kājām meklē gādīgas mājas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Dzab "Nepērc Adoptē"

Suņu puika Tims savā divu gadu ilgajā mūžā ir pieredzējis lielas sāpes, zaudējot vienu no priekšķepām un pieredzot klaju cilvēku nodevību. Nu dzīvnieku aizsardzības biedrības "Nepērc Adoptē" vadītāja Jeļena Videviča dara visu iespējamo, lai suni no Maskavas atgādātu uz Latviju un atrastu tam gādīgas mājas.

Trīs mēnešu vecumā suņuku ar saspiestu ķepu atrada kādi bērni, kas viņu atnesa mājās. Kāju neizdevās glābt, to nācās amputēt. 

"Timoša mājās bija vien sešus mēnešus, viņam bija cerība, ka viņš ir atradis savu īsto ģimeni, jo mazie saimnieki par viņu esot rūpējušies. Suns arī iemācījās pilntiesīgi pārvietoties uz trim kājām," sociālajā tīklā "Facebook" raksta Videviča.

Diemžēl bērnu vecāki mīlējuši lietot alkoholiskos dzērienus un pēc pusgada īpašais suņu puika arvien biežāk ticis izraidīts no mājvietas. Pēkšņi ģimene vienkārši atteikusies laist suni atpakaļ iekštelpās.

"Pagājušo gadu Tims pavadījis, klaiņojam Maskavas ielās - viņš pieredzējis lielas salnas, karstu sauli un spēcīgas lietavas," atklāj Jeļena. "Mēs skatāmies uz Timku un nesaprotam, kā viņam visu ar viņu notikušo paskaidrot?"

Foto: Facebook/Dzab "Nepērc Adoptē"

Jeļena portālam "Apollo" pastāstīja, ka suns vēl aizvien atrodoties Maskavā, taču 15. septembrī viņš jau būs pagaidu mājās Latvijā, ko šobrīd sieviete organizē. Videviča stāstīja, ka Tims tiks "atmuitots, lai viss būtu oficiāli".

Iepazīties ar jaunajiem saimniekiem suns būs gatavs no kāda 17. septembra. Tims nav klēpja sunītis, sver 18 kilogramus. Pēc rakstura suņu puika ir aktīvs un sabiedrisks, draudzīgs ar citiem suņiem.

Tālruņa numurs sīkākai informācijai - 29 58 34 00

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu