Video Pļavniekos sadursmē tiek saskādēts viens no dārgākajiem auto Eiropā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Degpunktā"

Rīgā, Pļavniekos, nokrišņu dēļ sadursmē ar citu spēkratu pamatīgi apskādēts viens no dārgākajiem "Porsche Panamera" Eiropā, bet pilnīgi iznīcināts kāds 3. sērijas "BMW", vēsta raidījums "Degpunktā".

Pirmdien, 31. augustā, Ulbrokas un Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielas krustojumā, pusdienlaikā notikusi divu auto sadursme. Visai ekskluzīvais un acīmredzami uzlabotais braucamrīks – "Porsche Pamamera" bija ietriecies kāda pārdesmit gadus veca "BMW" sānos.

Uz putekļainā ceļa bija tikko uzlijis lietus, un braukšana pa šādu segumu ir gandrīz kā pa ledu, kas arī bija sadursmi veicinošs faktors. Garāks bremzēšanas ceļš, lielāka iespēja, ka auto iekļūs sānslīdē.

Jauneklis, ka bija sēdies pie "BMW" stūres, par notikušo nevēlējās raidījumam sniegt nekādus komentārus.

Savukārt pie sasistā "Porsche" raidījums "Degpunktā" sastapa vienu no tā autoriem jeb vīru, kas ikdienā nodarbojas ar auto uzlabošanu. Viņš neilgi pēc notikušā bija saņēmis ziņu par avāriju.

Tā kā negadījumā cietuši cilvēki, visi ar šo lietu saistītie materiāli tālāk nonāks ceļu satiksmes noziegumu izmeklētājiem, kuri tad arī noskaidros precīzus apstākļus un lems par šīs lietas turpmāko virzību.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu