Medijs: Mesi un Mančestras "City" vienojušies par līgumu ar prātam neaptveramu summu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/ScanPix

Lionela Mesi un "Barcelona" sāga tuvojas noslēgumam, jo Skotijas medijs "Daily Record" vēsta, ka argentīnietis jau ir panācis vienošanos ar "City Football Group" un tās kopējā summa ir patiesi iespaidīga.

Skotu medijs vēsta, ka Mesi un "City Football Group" vienojušies par piecu gadu sadarbību, kas paredz, ka nākamo piecu sezonu laikā argentīnietis saņems aptuveni 700 miljonus sterliņu mārciņu (~780 miljonus eiro).

"City Football Group" ietilpst gan Mančestras "City", gan Ņujorkas "City", kas spēlē ASV spēcīgākajā futbola līgā MLS. Paredzams, ka daļu no minētā piecu gadu līguma Mesi aizvadīs Mančestras kluba rindās, bet karjeras noslēgumā argentīnietis pārvāksies uz Ziemeļameriku.

Joprojām nav skaidrības par kompensāciju (vai tāda vispār būs), ko šajā situācijā saņems FC "Barcelona". Trešdienas vakarā Barselonā ieradās Mesi aģents un tēvs Jorhe Mesi, lai ar sava klienta nu jau bijušo klubu pārrunātu šķiršanās noteikumus.

Iepriekš Mesi un "Bercelona" bija nesaskaņas par līguma punktu, kas paredzēja, ka līdz 10. jūnijam argentīnietis varēja paziņot klubam, ka to grasās pamest un Katalonijas futbola gigants par savu zvaigzni nesaņemtu ne centa, tomēr Mesi šo punktu nerealizēja. Tomēr argentīnieša pārstāvji uzskata, ka Covid-19 pandēmijas izraisītā pārtraukuma dēļ arī minētā līguma punkta termiņu būtu jāpagarina.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu