"Troksnis, viss iegrimst, stends saliecas uz priekšu, prece nobirst." Pļavniekos pārdevēja noķer ēkā iebraukušu šoferi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autovadītājs ar alkohola pudeli pie stūres
Autovadītājs ar alkohola pudeli pie stūres Foto: Pixabay

Pļavniekos veikala "Maxima" stāvvietā kādam šoferim izdevās sajaukt gāzes un bremžu pedāļus. Vīrietis lielā ātrumā taranēja veikala sienu, pēcāk viņš centās, neviena nepamanīts, pamest negadījuma vietu, vēstī raidījums "Degpunktā".

Pirmdien, 31. augustā, ap pulksten 13 policisti saņēma izsaukumu uz notikuma vietu. Likumsargiem pietrūka vien dažas minūtes, lai bēdzēju sastaptu uz vietas. Taču izbēgt no atbildības šoferim tik un tā neizdevās, pateicoties veikala darbiniecēm, kas paspēja piefiksēt spēkrata numuru.

"Stāvu veikalā pie kases un pēkšņi dzirdu – troksnis, viss iegrimst, stends saliecas uz priekšu, prece nobirst. (..) Paldies Dievam, kase atradās mazliet tālāk, citādāk mani arī notriektu.

Es, protams, izgāju uzreiz ārā paskatīties, kas notiek. Viņš šeit [rāda stāvlaukumu] stāvēja, tieši pretī šai bedrei un taisījās laisties projām. Viņš bija drīzāk nobijies [nekā agresīvs]. Es viņu mēģināju aizturēt, nepieļaut viņa aizbraukšanu, bet viņš tomēr aizbrauca," raidījumam "Degpunktā" pastāstīja veikala darbiniece Žanete.

Auto ar attiecīgajai avārijai raksturīgiem virsbūves bojājumiem pamanīts turpat netālu, Keldiša ielas apkaimē. Pie automašīnas policisti aizturējuši arī pašu vadītāju, aptuveni 50 gadus vecu vīrieti. Šoferis aizvests pie veikala, lai veiktu atpazīšanu. Alkometra mērījuma rezultāts uzrādīja 1,65 promiles.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu