Petraviča atbild uz kritiku par viņas atkailinātajiem foto: Vai cilvēkiem šķiet, ka ministrei jāsauļojas treniņtērpā?! (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Labklājības ministre Ramona Petraviča ir zināma ne vien ar savu darbību politiskajā lauciņā, bet arī pārsteidzošā izskata dēļ. Petravičas kontā atrodami krāšņi foto no ceļojumiem un atpūtas, kuros viņa redzama peldkostīmos un īsos svārciņos. Nu viņa izdevumam "Ieva" komentēja kritiku, ko par to saņem.

Lai gan kopš kļūšanas par ministri Petraviča rūpīgi piedomā pie vizuālā tēla, viņas sociālo tīklu kontos joprojām ir fotogrāfijas, kur viņa redzama peldkostīmos un pavisam vasarīgos tērpos. 

Daudzi gan ministri par konkrētajām fotogrāfijām kritizē, sakot, ka tādas fotogrāfijas amatpersonai tomēr neklātos publicēt. 

"Kad tikko nonācu Saeimā, mana friziere Saldū teica: Ramona, tu tur uzradies un izjauci visu koptēlu un priekšstatus par to, kā jāizskatās deputātei – ka viņai jābūt korpulentai kundzītei ar brošu pie krūts. Šo to gan arī es esmu izmainījusi – piedomāju gan par dekoltē, gan svārku garumu, gan papēžu augstumu, bet par kundzīti ar brošu pie krūts joprojām neesmu kļuvusi un nekļūšu. [..]

Interesanti, kurš ir izdomājis, ka politiķei jāizskatās tieši tā: mati līdz pleciem, svārki līdz celim, papēžu augstums – daži centimetri un lūpas nedrīkst būt koši sarkanas? Kāpēc nevar būt citādi?" norādīja ministre.

Ministre piebilda, ka ir no sievietēm, kuras nevar pat iznest miskasti, ja nav uzkrāsojušas acis. Viņa pat mājās pa parketa grīdu staigā saposusies un augstpapēžu kurpēs.

"Kādi komentāri man bija jādzird, kad ieliku bildes no ministres pirmā atvaļinājuma Ēģiptes pludmalē! Pat nebiju izģērbusies līdz peldkostīmam, bet cilvēki jau šausminājās, kā tā var, un uzskatīja, ka man jādemisionē. Vai tiešām cilvēkiem šķiet, ka deputātei vai ministrei pludmalē jāsauļojas treniņtērpā?!" neizpratni par cilvēku komentāriem izdevumam neslēpa Petraviča. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Petravica (@ramonapetravica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Petravica (@ramonapetravica) on

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu