Kā kopš karaļnama pamešanas ir mainījusies Meganas Mārklas stila izjūta? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Megana Mārkla un princis Harijs bērnudārza apmeklējuma laikā 31. augustā, Losandželosā.
Megana Mārkla un princis Harijs bērnudārza apmeklējuma laikā 31. augustā, Losandželosā. Foto: Reuters/ScanPix

Britu karaļnams ir slavens ar savu strikto etiķeti - ja kāds no tā pārstāvjiem pārkāpj smalki izstrādāto etiķeti, neizbēgami seko arī sabiedrības reakcija. Megana Mārkla, kura šogad kopā ar ģimeni "izstājās" no karaliskās sabiedrības, arī ir sekojusi līdzi modes likumiem, taču nu, dzīvojot ASV, viņas garderobē ir ienākušas jaunas stila vēsmas, vēsta portāls "Business Insider".

Vasaras vidū Megana Mārkla savā uzrunā konferencei, kas veltīta sieviešu lomai vadības nozarē, parādījusies tumšzilā kleitā bez rokām un ar tumšu, izteiksmīgu acu grimu. 

Foto: Reuters / Scanpix

Sava dēla, prinča Ārčija, dzimšanas dienā, Megana publiskojusi video, kurā redzama visai ikdienišķā veidolā - džinsa auduma kreklā un copē saņemtiem matiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Save The Children UK (@savechildrenuk) on

Augustā intervijai Megana Mārkla izvēlējusies zīda "Hugo Boss" bezpiedurkņu tērpu, pār kuru krīt viļņains matu sakārtojums.

Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Tuvojoties jaunā mācību gada sākumam, Megana Mārkla ar vīru piedalījās labdarības pasākumā, kurā palīdzēja izdalīt mācībām nepieciešamos priekšmetus un apģērbu grūtībās nonākušām ģimenēm. Šim pasākumam hercogiene izvēlējusies ietērpu, kas ar savu vienkāršumu pārsteidzis daudzus modes pazinējus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby2Baby (@baby2baby) on

Par vienu no Mārklas "jaunā stila" neatņemamām sastāvdaļām ir kļuvusi garā zirgaste - praktiska, taču eleganta matu sasuka.

Vasaras pēdējās dienās Mārkla parādījusies arī ietērpā, kas ir vairāk elegants, taču piemērots arī karstajām Losandželosas vasarām. Intervijā, kura filmēta hercogienes pagalmā, Megana Mārkla redzama gaišās vasaras biksēs ar smalkām strīpiņām un izteiksmīgā salmu platmalē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKERS Women (@makerswomen) on

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu