"Tikai Losandželosā." Pilotus gandrīz kilometra augstumā pārsteidz lidojošs vīrietis (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lidmašīna. Ilustratīvs attēls.
Lidmašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Losandželosas lidostā dispečeri svētdien, 30. augustā, saņēmuši neparastu ziņojumu par kādu vīrieti, kurš lidojis, izmantojot "lidmugursomu", vēsta ASV raidsabiedrība CNN.

Par "puisi "lidmugursomā"" pirmie ziņojuši no "American Airlines" lidaparāta, kas atradās 3000 pēdu (aptuveni 900 metru) augstumā virs Losandželosas starptautiskās lidostas. Vīrietis bijis aptuveni 30 jardu (27,4 metru) attālumā no lidmašīnas.

Pašlaik notikušā apstākļus pārbauda Federālais izmeklēšanas birojs (FIB). CNN rīcībā nonākuši gaisa satiksmes kontroles un lidmašīnu apkalpes locekļu sarunu ieraksti.

"Torni. "American 1997". Mēs tikko palidojām garām puisim "lidmugursomā"," ziņoja pirmā lidmašīna. "Viņš bija kreisajā pusē, varbūt trīssimt... apmēram trīsdesmit jardu attālumā. Aptuveni mūsu augstumā."

Pēc aptuveni 10 minūtēm ziņoja otra lidmašīna.

"Mēs tikko redzējām puisi, palidojam garām ar "lidmugursomu"," sacīja apkalpe.

Gaisa satiksmes kontrolieri otro lidmašīnu aicināja "būt piesardzīgiem... ziņots par personu ar "lidmugursomu" aptuveni 300 jardus uz dienvidiem".

Kad lidmašīna apstiprināja saņemto instrukciju, dispečers noslēdza ar: "Tikai Losandželosā."

Federālā aviācijas administrācija paziņojusi, ka "ierēdņi par ziņojumiem informējuši vietējos likumsargus un pārbauda šos ziņojumus".

FIB sākuši izmeklēšanu un "strādā, lai noskaidrotu, kas notika," biroja pārstāve sacīja CNN.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu