Grupas "Little Big" solists Iļja Prusikins paziņo par šķiršanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Augusta izskaņā Krievijas grupas "Little Big" dalībnieks Iļja Prusikins un blogere Irina Smelaja kopīgā videoklipā paziņoja par šķiršanos. 

Pāris vēlējās, lai sekotāji uzzinātu šīs ziņas nevis no dzeltenās preses, bet no viņiem pašiem. Kā vienu no laulības šķiršanas iemesliem abi nosauca biežo ceļošanu darba ietvaros, kuras dēļ ģimene nevar būt kopā.

"Mums faktiski bija ģimene no attāluma," sacīja mākslinieks. Irina paskaidroja, ka ģimenes saglabāšana bērna labā nav iespējama, jo ir tīrs egoisms.

Lēmums netika pieņemts spontāni. Pāris vienojās par šķiršanos vēl 2019. gada decembrī - pēc tam, kad Prusikins pabeidza turneju ar grupu "Little Big". Zvaigznes nenoliedza, ka ir uzkrājušas pretenzijas viena pret otru, taču kopīgā dēla dēļ abi nolēmuši uzturēt draudzīgas attiecības.

Nu jau šķirtais pāris mudināja cilvēkus sarunāties savā starpā, lai šķirtos kā draugi, nevis ienaidnieki. "Mēs esam palikuši patiesi draugi," uzsvēra Iļja. Video beigās viņi apsveica viens otru ar šķiršanos un teica, ka svinēs šo notikumu striptīza klubā.

Atgādinām, ka Iļja Prusikins un blogere Irina Smelaja, kas pazīstama ar pseidonīmu Tatarka, bija precējušies 4 gadus. Laulībā dzimis dēls. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu