Tūriste ar selfiju, kurā ir saķērusi tīģera dzimumorgānus, saceļ pamatīgu vētru sociālajos tīklos (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dzīvnieku aizstāvji sociālajos tīklos sacēluši pamatīgu vētru pēc tam, kad kāda tūriste publiskojusi foto, kurā zoodārzā ir iemūžinājusi, kā tur rokā tīģera dzimumorgānus. 

Tūriste Varaščaja Akaračaijapa apmeklēja "Tīģeru valstības" zooloģisko dārzu Taizemes ziemeļos, kas ir populāra vieta tūristiem, kur uzņemt selfijus ar tīģeri. 

Tomēr Bangkokas iedzīvotāja vēlējās intīmāku sastapšanos ar savvaļas dzīvnieku, iemūžinot fotogrāfijā, kā viņa tur rokās tīģera sēkliniekus. Fotogrāfiju sieviete publiskoja savos sociālajos tīklos.  

Publiskotais kadrs nekavējoties izpelnījās klaju sašutumu sociālajos tīklos, cilvēkiem tūristi apsūdzot tīģera "pazemošanā". 

Cilvēki rakstīja, ka šādu kadru publiskošana, kā arī fakts, ka tūriste vispār aiztika tīģera dzimumorgānus, ir dzīvniektiesību pārkāpums, kā arī kopumā bīstama rīcība.

Reaģejot uz cilvēku sašutumu, Varaščaja apgalvoja, ka mīl dzīvniekus.

Uzzinot par incidentu, zooloģiskā dārza galvenais vadītājs skaidroja, ka apmeklētāji tiek rūpīgi uzraudzīti, lai nodrošinātu, ka viņu selfiji tiek uzņemti gan savas, gan dzīvnieku drošības ietvaros. 

"Mēs neļaujam tūristiem sagrābt tīģeru sēkliniekus, bet viņiem ir atļauts pieskarties jebkurai dzīvnieka ķermeņa daļai, kamēr klāt ir mūsu speciālisti," skaidroja vīrietis. 

Iepriekš Taizemes zooloģiskie dārzi jau ir tikuši apsūdzēti par dzīvnieku sedāciju, lai padarītu tos paklausīgākus tūristu selfiju uzņemšanai.

Lai mierinātu sašutušos cilvēkus, "Tīģeru valstības" vadītājs solīja pārliecināties, lai neviens tūrists vairs nepieskartos "tīģera intīmajai ķermeņa daļai". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Post (@nypost) on

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu