Stiprais dzimums nosaucis 10 īpašības, kas piemīt ideālajai sievietei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Nav perfektu cilvēku, bet, ja mēs tomēr pieņemam, ka tādi pastāv, tad vīrieši uzbur diezgan skaidru perfektas sievietes portretu. Uzzini, kādām iezīmēm, vīriešuprāt, viņai vajadzētu piemist, vēsta portāls "Ivona".

1. Acu krāsa

Franču sieviešu žurnāls aptaujāja vairāk nekā 900 vīriešus, mēģinot noskaidrot, kāda acu krāsa viņiem šķiet vispievilcīgākā sievietēm. Vairāk nekā 40% izvēlējās meitenes ar gaiši zaļām, zilām vai pelēkām acīm.

2. Galvenās īpašības

Tā paša jautājuma procesā kļuva skaidrs, kādām īpašībām vajadzētu piemist ideālajai sievietei. Kombinācija izrādījās diezgan negaidīta: vispirms - maigums, otrajā vietā - sievietes prāts, trešajā - humora izjūta.

3. Smaržas

Diemžēl (vai par laimi?) nav universālu smaržu, kas iekarotu kādu vīrieti jau no pirmajām sekundēm. Viss ir atkarīgs no tā, kā smaržas tiek apvienotas ar sievietes dabisko smaržu un viņas tēlu kopumā, kā arī no harmonijas starp viņas un viņa smaržu. Dzīvnieku instinktus nevar apmānīt ar dārgām smaržām.

4. Figūra

Britu zinātnieki nenīkst dīkstāvē. Šoreiz viņi nolēma atrast ideālo sieviešu figūru. Protams, intervējot vīriešus. Gandrīz puse no viņiem (45%) atzina, ka ir gatavi piedot partnerim pāris papildu kilogramus - galvenais, lai ir kur ieķerties. Pavisam tievas sievietes izvēlējās 34% vīriešu. 

5. Seksuālākā tauta

Francija tiek uzskatīta par mīlestības zemi, Parīze ir tās galvaspilsēta. Šķiet, ka vietējie iedzīvotāji pat nepūlas, lai viņus iemīlētu visa pasaule. Nav pārsteidzoši, ka saskaņā ar franču pētījumu, franču sievietēm vīriešu sapņos bija pirmā vieta, sagraujot pārējās tautības.

6. Sievišķība

Katram sievietes tipam ir piekritēji, bet neviens nevar pretoties augstiem papēžiem un svārkiem. Vīriešiem šis komplekts ir sievišķības un izsmalcinātības simbols. 

7. Sejas īpatnības

Atcerieties jaunu Džonu Travoltu un to, kā visi iesmēja par viņa bedri uz zoda. Dīvainā kārtā vīriešiem šī iezīme šķiet pievilcīga (42%). Viņiem patīk zoda bedrītes gandrīz tikpat daudz kā vaigu kauli, vasaras raibumi (23%) un dzimumzīmes virs augšlūpas (21%).

8. Mati

Skaisti mati neizbēgami piesaista vīriešus. Visbiežāk viņi izvēlas sievietes ar gariem matiem, kurām patīk atstāt tos vaļā. Retāk vīrieši izvēlas praktiskus matu sakārtojumus - zirgasti vai copi.

9. Brunetes vai blondīnes?

Izklaidei, flirtam un draudzībai - blondīnes, mierīgai ģimenes dzīvei - brunetes. Tā secina Skandināvijas zinātnieki. Tiesa, viņi nenorādīja, ko darīt ar rudmatēm, un tām, kurām patīk eksperimentēt ar spilgtām krāsām.

10. Iniciatīva

60% vīriešu apzināti par dzīvesbiedrenēm izvēlas spēcīgas, uzņēmīgas sievietes. Šeit ir svarīgi saprast atšķirību: mēs nerunājam par kaprīzēm, spītību un apsēstību, bet gan par sievietēm, kuras zina, ko vēlas no dzīves un kā to sasniegt.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu