Seši apģērba gabali, kurus vīrieši nevēlas redzēt sievietes garderobē (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Nav jaunums, ka katrs drīkst atļauties nēsāt to, ko vēlas. Apkārtējo viedoklim nevajadzētu ietekmēt tavu ģērbšanās stilu, taču izrādās, ka vīriešiem ir negatīvs viedoklis par dažiem apģērba gabaliem, kas atrodami teju katras sievietes skapī, vēsta portāls "Lisa".

Spilgtas krāsas un krāsainas apdrukas

Daudzus vīriešus biedē krāsu un rakstu "nekārtības" sieviešu apģērbos. Daži pat pārāk spilgtas krāsas uztver kā sava veida agresiju, vai pat pārmērīgu pretenciozitāti. Ierobežotā krāsu shēma vīriešu acīm ir patīkamākā, piemēram, pasteļtoņi, visas pamatkrāsas. Drēbēm vajadzētu harmoniski papildināt sievietes izskatu, nevis padarīt viņu par raibu putnubiedēkli.

Vīriešu griezums

Liela izmēra sporta krekli un T-krekli, jakas un mēteļi vīriešiem - tas viss, protams, ir ļoti moderni, bet ne vīriešu acīs. Viņiem nepatīk apzināti vīrišķīgas lietas sievietēm, kuras slēpj figūru, padara siluetu neskaidru. Pat kontekstā, kad tiek aizmiglotas robežas starp vīriešu un sieviešu modi, jaunieši vēlas uz savām partnerēm redzēt romantiskākus un sievišķīgākus siluetus.

Daudz aksesuāru

Modes auskarus vai masīvu gredzenu novērtēs draudzenes, taču maz ticams, ka jūsu vīrietis. Aksesuāriem jābūt tik daudz, ka tie tikai graciozi papildina apģērbu un nepievērš visu uzmanību sev. Vīriešiem īsti nepatīk, ja meitenes izrāda visu savu "bagātību".

Dziļš izgriezums

Vīrieši ir gatavi redzēt dziļu kleitas vai blūzes piegriezumu visām pārējām sievietēm, bet ne sievām. Viņi atklātu izgriezumu uztver kā zīmi, ka, iespējams, sieviete ir brīva un meklē partneri. Tāpēc, ja esat precējies, eksperimentēšana ar dziļiem griezumiem var izraisīt negatīvu reakciju jūsu izvēlētajā. Ko tad, ja jūs joprojām vēlaties valkāt lietas ar dziļu izgriezumu tikai sev par prieku? Vai nu mierīgi paskaidrojiet vīram visu, vai arī izmantojiet modernus trikus. Piemēram, dziļu kakla izgriezumu var nedaudz pārklāt ar šalli vai kaklarotu.

Legingi

Daudzas meitenes mīl šo garderobes priekšmetu, jo legingi ir īpaši ērti un var harmoniski papildināt iegarenu sporta kreklu, jaku, kreklu vai t-kreklu. Turklāt rudens/ziemas sezonā tie kļuva par īstu tendenci, un, piemēram, modes nams "Saint Laurent" krāsainos vinila legingus padarīja par galveno kolekcijas apģērba gabalu. Vīrieši par legingiem domā pārāk stereotipiski. Viņiem legingi ir lieta, kas uzsver visus figūras trūkumus, izskatās pārāk vienkārši un dažreiz vulgāri. Viņi ir gatavi redzēt sievas tajos tikai mājās, sporta zālē vai atvaļinājumā ārpus pilsētas.

Apģērbs darba formas vai militārā stilā

Vīriešu apziņā karavīra vai atkritumu vedēja šofera tēls neatbilst izsmalcinātai sievietei. Viņi nesaprot armijas stila bikses pat kombinācijā ar zīda blūzēm, un moderniem kombinezoniem vai jakām darba formas stilā ar plākstera kabatām, pēc vīriešu domām, nav vietas sievietes garderobē. Ikviens vēlas redzēt sievišķīgu, neaizsargātu nimfu, nevis cīnītāju armijas jakā un brezenta zābakos.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu