Pieci Zodiaka zīmju skolēni, kuri padarīs skolotāja dzīvi par elli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Vai bērns skolā uzvedas kā īsts bandīts, noved skolotājus līdz nervu sabrukumam? Varbūt viņš ir dzimis zem viena no šiem zvaigznājiem, vēsta portāls "Krasotka"

Aktīvais Auns

It kā mazajā Aunā būtu uzstādīta bezgalīga baterija. Bērns nevar izturēt minūti mierīgi bez kustībām. Tieši šīs zīmes pārstāvji kļūst par reāliem draudiem skolotājiem. Viņi pastāvīgi nāk klajā ar arvien jaunām izklaides idejām un var pat savainot skolotāju, lai tikai izklaidētos.

Čukstošie Dvīņi

Dvīņi runā bezgalīgi: starpbrīža laikā, pusdienu un nodarbību laikā. Ja Dvīņi pēkšņi kļuva klusi, un skolotājs jau no prieka atslābinājās, drīz vajadzētu gaidīt īstu vētru. Vienkārši drīz viņš izdomās kaut ko jaunu, un jums jau vajadzējs sagatavot sev dažus nomierinošus pilienus.

Lepnā Lauva

Lauvas ir dzimuši līderi. No viņiem skolotājs var gaidīt daudz nepatikšanu tikai tāpēc, ka Lauva uzskata par iespējamu to atļauties. Tomēr izsist Lauvas tieksmi uz huligānismu ir viegli. Viņš ir alkatīgs uz uzslavu un darīs visu iespējamo, lai sev nodrošinātu labākā no labākajiem titulu.

Iznīcinošais Skorpions

Ja pēkšņi Skorpions paskatās uz skolotāju ar augstprātīgu smaidu sejā, negaidiet neko labu. Šīs zīmes pārstāvji ir īsti apokalipses sludinātāji. Tikai visizturīgākie skolotāji varēs izturēt viņa nebeidzamās spēlītes.

Strēlnieks "Es gribu zināt visu"

Šīs zīmes pārstāvji pat visneatlaidīgākos skolotājus nosūtīs pie psihoterapeita. Trokšņains, neapdomīgs un bezgala ziņkārīgs Strēlnieks tikai dažu minūšu laikā ikvienu novedīs pirmsinfarkta stāvoklī. Ar saviem neatrisināmajiem uzdevumiem viņi uzreiz samazina skolotāja autoritāti klasē. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu