Vistrakākā lieta, ko dzīves laikā varētu izdarīt katra Zodiaka zīme (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Izlēkt ar izpletni, aizlidot kosmosā vai peldēties kopā ar haizivīm - uzzini, uz ko ir spējīga katra Zodiaka zīme, vēsta portāls "MSN". 

Auns

Auns dotos nirt kopā ar haizivīm. Haizivju niršana noteikti ir aktivitāte, kas Auna adrenalīnu pacels nākamajā līmenī! Šī ļoti populārā jūras aktivitāte nav piemērota ikvienam, taču tā noteikti ir piemērota Aunam. Turklāt neviens nedrīkst redzēt, ka Auns baidās no haizivīm.

Vērsis

Vērsis ietu peldēties pa pliko! Šī nedaudz trakā un atbrīvojošā (gluži tiešā nozīmē) darbība ir tieši Vērša garā! Peldēšanās pa pliko nav domāta mīkstčauļiem, taču drosmīgais Vērsis, zaudējis apģērbu, noteikti netiks atbaidīts.

Dvīņi

Dvīņiem ir tas, kas nepieciešams, lai uzkāptu kalnā. Mēs nerunājam par mazu, zemu Latvijas tipa kalnu, nē, mēs domājam, ka Dvīņi ir spējīgi iet daudz tālāk un uzkāpt pat Everestā.

Vēzis

Vēzis varētu atdot visu savu naudu. Tas var šķist kā neprātīgs apgalvojums, taču mēs domājam, ka labdarības tipa Vēža cilvēki, iespējams, spēj atdot visu savu mantu un izvēlēties vienkāršu dzīvi. Vienkāršība patiešām ir turpmākais ceļš.

Lauva

Lauva sekundes laikā varētu pārcelties uz otru pasaules malu. Piedzīvojumu ļaudis ir spējīgi uz īstu traku un mežonīgu rīcību, tāpēc nebrīnīties, ja kādu dienu Lauva izlemtu pārcelties uz otru pasaules malu un iekārtotu tur mājas.

Jaunava

Jaunava organizētu protesta gājienu. Vai nepiekrītat kaut kam? Tad ko jūs gaidāt, Jaunava? Iesaistiet savu mežonīgo un drosmīgo pusi, dodieties ielās ar plakātiem un dariet savu balsi dzirdamu un nostāju zināmu. 

Svari

Svari dotos kosmosā. Lidojums uz kosmosu, iespējams, ir daudzu sapnis, taču mēs visi zinām, ka Svari ir vienīgā Zodiaka zīme, kas spēj izdarīt kaut ko tik traku. Gatavojieties mēness pastaigai ar Svariem!

Skorpions

Skorpions koncertā ielavīsies aizkulisēs. Skorpion, vai esi gatavs šūpoties līdz savām iemīļotākajām dziesmām? Tāpēc, ka kaut kas norāda, ka jūs varēsiet iemīļotās grupas koncertā iekustināt milzīgu ballīti. Vai mēs kļūdāmies?

Strēlnieks

Strēlnieks skrietu maratonu. Maratona skriešana, iespējams, ir viena no prātīgākajām un trakākajām lietām, ko ikviens var darīt, tāpēc mēs domājām par tevi, Strēlniek. Pārspēt sevi savās robežās un ārpus tām noteikti ir tava lieta, vai ne?

Mežāzis

Mežāzis pamestu darbu. Vai esat pilnīgi nelaimīgs par savu darbu un savu garlaicīgo 9-5 rutīnu? Nu, ko jūs gaidāt, Mežāži? Atbrīvojiet garlaicību, pametot darbu un meklējot to jauno dzīvi, par kuru vienmēr esat sapņojis.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs noskūpstītu svešinieku. Citi Zodiaki var būt nedaudz šokēti, taču neuztraucieties, Ūdensvīri, mēs visi gaidām, kad jūs izmantosiet burvju mirkli un dosieties pēc skūpsta, pie svešinieka, ar kuru flirtējat visu vakaru. 

Zivis

Zivis kļūtu populāras. Ideja par kļūšanu populāram var izklausīties nedaudz traka, bet ne Zivīm. Zivis ir pietiekami izdomas bagāti un radoši, lai savaldzinātu tīmekli ar savu šarmu un talantiem.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu