Negaidīti atklāti "iPhone 12" iespaidīgie uzlabojumi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Apple" logo.
"Apple" logo. Foto: Reuters/ScanPix

"Apple" nākamā flagmaņa "iPhone 12" izlaišanas detaļas joprojām ir miglā tītas, bet nu zināms, ka līdz ar paaugstināto cenu sekos arī tikpat iespaidīgi jauninājumi, vēsta "Forbes".

Ietekmīgais "jūtūberis" Filips Korojs uzsācis sadarbību ar aktīvu ziņu nopludinātāju Maksu Veinbahu, lai atklātu, ka "iPhone 12 Pro Max" būs lielākais displejs, kāds līdz šim bijis "Apple" telefonam, kā arī tam būs visaugstākā izšķirtspēja. Viņš arī nopludinājis jaunās ierīces attēlus, un ne visi bija gaidījuši, ka tā izskatīsies šādi.

Runājot par displeju, Korojs norāda, ka tā diagonāles garums būs 6,7 collas un tam būs 2788x1284 pikseļu ekrāns. "iPhone 11 Pro Max" tas bija 6,5 collas un 2688x1242. Lielākā ekrāna dēļ jaunā tālruņa pikseļu blīvums būs tāds pats, kā "iPhone 11 Pro Max".

Taču vislielāko uzmanību piesaistījis jaunā telefona dizains. Korojs ticis pie "iPhone 12 Pro Max" PVT (Produkta Validācijas Testa) modeļa, kas ir pēdējā ierīces versija, pirms tā nonāk tirgū. Par spīti vairākām baumām, redzams, ka jaunajai ierīcei saglabāsies melnais robs ekrāna augšdaļā. Tāpat, spriežot pēc attēliem, nešķiet, ka telefonam būs šaurākas maliņas nekā iepriekšējiem modeļiem.

Taču viena lieta, kas būs mazāka, būs iepakojums. Korojs dalījies ar materiāliem, kas atklāj, ka "Apple" palielinās "iPhone 12" ātrās uzlādes lādētāja jaudu no 18W uz 20W, bet tas tiks "tirgots atsevišķi". Šis solis ļaus saglabāt zemāku cenu, jo "Apple" "iPhone 12" sērijas ierīcēs ievietos jaunus, dārgus 5G modemus, taču tas nozīmē, ka lietotājiem būs jāmaksā vairāk par tālruņiem, kuri, šķiet, nekalpos tik ilgi.

Neskatoties uz to, gaidāms, ka "iPhone 12" tiks izķerti ātri, pateicoties jaunam virsbūves dizainam, gudrām kameras tehnoloģijām un augstajai veiktspējai. Tomēr pie apvāršņa ir arī lētāks modelis, ko vērts paturēt prātā, kad "Apple" izlaidīs ilgi gaidīto telefonu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu