Gulbis cieš zaudējumu turnīrā Čehijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis ceturtdien apstājās Ostravas "Challenger" sērijas turnīra otrajā kārtā.

Gulbis, kurš ATP rangā atrodams 158.vietā un turnīrā bija izlikts ar ceturto numuru, ar 1-6, 4-6 piekāpās krievam Aslanam Karacevam (ATP 140.), kurš augustā latvieti apturēja arī divu Prāgas "Challenger" turnīru otrajās spēlēs.

Otrās kārtas sasniegšana Gulbim deva desmit ATP ranga punktus.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā viņš ar rezultātu 6-4, 6-1 pārspēja 17 gadus veco čehu Daliboru Svrčinu, kurš reitingā ir 852.pozīcijā.

Šīs "Challenger" sacensības Gulbim ir pirmie oficiāli turnīri kopš marta sākumā Latvijā notikušā Deivisa kausa izcīņas dueļa ar Ēģipti. Jūlija beigās Tallinā viņš piedalījās Igaunijas - Latvijas mačsacīkstē, uzvarot kā abās vienspēlēs, tā arī dubultspēlē.

Pirms Deivisa kausa Gulbis Francijā triumfēja Po "Challenger" turnīrā, šādā līmenī izcīnot savu piekto titulu un pirmo kopš 2007.gada. Tāpat gada sākumā viņš veiksmīgi startēja Austrālijas atklātajā čempionātā, kur pārvarēja kvalifikāciju un aizcīnījās līdz trešajai kārtai.

Gulbis šosezon ATP līmenī laukumā devies 25 spēlēs, kurās izcīnījis 18 uzvaras. 

Paredzams, ka Gulbis Čehijā piedalīsies vēl vienās "Challenger" sērijas sacensībās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu