Skudra: Zaudējām daudz cīņas savā vārtu priekšā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra (centrā)
Pēteris Skudra (centrā) Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" ceturtdien 2020./2021.gada sezonas pirmajā spēlē ļoti daudz zaudēja cīņās, uzsver galvenais treneris Pēteris Skudra.

"Dinamo", galvenā trenera amatā debitējot Skudram, ceturtdien savā laukumā ar 2:3 (0:3, 1:0, 1:0) piekāpās Kazahstānas komandai Nursultanas "Baris".

Vārtus "Dinamo" labā guva Pāvels Černovs un Deniss Paršins.

"Protams, ka mēs tādu pirmo periodu negaidījām. Diemžēl pirmajā periodā ļoti daudz zaudējām cīņas, jo sevišķi savu vārtu priekšā. Nākamajos divos periodos to uzlabojām, un mums parādījās vajadzīgā aktivitāte un fiziskā iedarbība uz pretinieku. Spēle nedaudz pavērsās," pēcspēles preses konferencē stāstīja Skudra.

Viņš uzsvēra, ka hokejisti vēlējās uzvarēt, taču kvalitāte cīņās bijusi ļoti zema. 

"Zaudējām daudz cīņas savā vārtu priekšā. Spēles laikā sakrājām daudz muļķīgu noraidījumu, kas arī lauza spēli un nedeva iesējas uzbrukt. Spēles sākumā bija tāds vasarīgs hokejs mūsu izpildījumā. Liels pluss ir tas, ka spēlējām un cīnījāmies viens par otru," atzīmēja Skudra.

Daudz kas nesot sanācis uzbrukumā un arī vairākumā. "Vajadzēs paskatīties, paanalizēt mūsu specbrigādes. Spēlējām līdz galam un iedevām sev iespēju beigās pacīnīties par punktiem, diemžēl nedaudz pietrūka," secināja treneris.

Pēc spēles ar "Baris" Rīgas klubam priekšā vēl trīs mājas spēles, kurās būs jātiekas ar Helsinku "Jokerit" (5.septembris), Maskavas apgabala "Vitjaz" (8.septembris) un Ņižņekamskas "Ņeftehimik" (11.septembris). 

"Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu