Latvijas futbolists Gutkovskis atvainojas par nesavaldīgo rīcību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vladislavs Gutkovskis
Vladislavs Gutkovskis Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas vīriešu futbola izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis atvainojies par savu nesavaldīgo rīcību un sarkano kartīti UEFA Nāciju līgas mačā.

Latvija ceturtdien savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar Andoru. Laukuma saimniekiem bija vairākas iespējas gūt vārtus, taču rezultāts palika nemainīgs.

Aktīvu sniegumu demonstrēja arī Gutkovskis, taču viņš 71.minūtē uz pretinieka provokāciju atbildēja ar sitienu, kā dēļ saņēma sarkano kartīti un tika noraidīts no laukuma. Viņam būs jāizlaiž vismaz viena spēle, bet UEFA, vērtējot pārkāpuma smagumu, var lemt par papildu sankcijām.

"Šodien Latvijas izlasē aizvadīju savu pirmo spēli pēc ilga pārtraukuma. Otrajā puslaikā notika kaut kas tāds, ko pats nevaru izskaidrot. Gribu atvainoties saviem komandas biedriem un arī līdzjutējiem. Esmu ļoti ambiciozs un vienmēr atstāju savu sirdi laukumā. Es saprotu, ka šodien pieļāvu kļūdu, taču tas vairāk nekad neatkārtosies," sociālajā vietnē "Twitter" raksta Gutkovskis.

Trīs dienas pēc dueļa ar Andoru Latvijas izlasei izbraukumā plānota spēle pret Maltu.

Nāciju līgas D pirmās grupas uzvarētāja nodrošinās vietu nākamās sezonas C līgā jeb pēc spēka trešajā līmenī. D līgā spēlē Eiropas vājākās izlases.

Otrā spēle Nāciju līgā septembrī būs arī pēdējā Latvijas valstsvienībai, bet 7.oktobrī plānots pārbaudes mačs ar Melnkalnes izlasi. Trīs dienas vēlāk jau Nāciju līgā izbraukumā jātiekas ar Fēru salām, bet 13.oktobrī Latvijā viesosies Maltas izlase.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu