Medijs: Mesi un "Barcelona" sāgā negaidīts pavērsiens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: EPA/Scanpix

Pastāv liela iespējamība, ka slavenais Argentīnas futbolists Lionels Mesi tomēr vēl vienu sezonu aizvadīs FC "Barcelona" sastāvā, vēsta pazīstamais spāņu portāls "Marca".

Jau iepriekš izskanējušas runas, ka Lionels Mesi un futbola grupa, kurā ietilpst arī Mančestras "City" bija vienojušies par piecu gadu sadarbību ar milzu kopējo atalgojumu. Trešdien uz pārrunām ar kluba valdi bija ieradies Mesi menedžeris un tēvs Jorhe Mesi. 

Acīmredzot sarunas nav novedušas pie Mesi pusei vēlamā rezultāta, jo jaunākās ziņas Spānijas medijos liecina, ka futbolistam, iespējams, nāksies Katalonijas futbola superklubā pavadīt vēl vienu sezonu.

Šādām ziņām iemesls ir "Barcelona" prezidenta Džozepa Bartomeu nelokāmā vēlme pārdot Mesi. Savukārt argentīnieša nometne uzstāja Mesi aiziešanu brīvā aģenta statusā.

Tas nozīmē, ka Mesi būtu jāuzsāk tiesas process ar "Barcelona", lai panāktu sava līguma laušanu. Kā ziņo "Marca", argentīnieša mērķis neesot no kluba šķirties tiesas zālē. Mesi esot vēlējies, lai šķiršanās būtu "pa labam", bet šobrīd šāds scenārijs neizskatās reāls. Mesi nebūtu pirmais spēlētājs, kuram šķiršanās no "Barcelona" beigtos tiesas zālē. Iepriekš tas notika ar Brazīlijas futbola spīdekli Neimaru.

Tāpat Mesi parakstīšana brīvā aģenta statusā nozīmētu došanos uz tiesu arī viņa potenciālajam klubam.

Mesi līdz šim publiskus paziņojumus par savu nākotni vēl nav sniedzis.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu