Reperis Timati apgalvo, ka Morgenšterns viņu atdarina (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas repa zvaigzne Timati nesen ieradies repera Morgenšterna mājā, lai ierakstītu kopīgu skaņdarbu. Tuvāk iepazīstot skandalozo mākslinieku, Timati secinājis, ka Morgenšterns dara to, ko repa leģenda darīja jau pirms 15 gadiem. 

37 gadus vecais Timati ir viens no Krievijas veiksmīgākajiem māksliniekiem un uzņēmējiem. Pirms daudziem gadiem viņš piedalījās krievu šovā "Zvaigžņu fabrika", ierakstīja dziesmas par bezrūpīgu un bagātu dzīvi. Laika gaitā Timati attālinājās no šīs tēmas, bet viņu nomainīja citi jaunības elki.

Piemēram, Morgenšterns, kurš nu jau kādu laiku ir slavenākais reperis valstī. Mūziķis ieraksta vienu hitu pēc otra, neaizmirstot palepoties ar nopelnīto naudu. Nesen kļuva zināms, ka Timati un Morgenšterns gatavojas izdot kopīgu dziesmu.

Ieraksta labad Timati ieradies kolēģa mājā. Viņš uzmanīgi uzklausījis jaunā mākslinieka idejas un nonācis pie secinājuma, ka viņš viņu atdarina.

"Tu dziedi par bagātību, par panākumiem. Īsāk sakot, tu dari visu, ko es darīju pirms 15 gadiem," secināja Timati.

Šis salīdzinājums ne mazākajā mērā neaizvainoja Morgenšternu. Gluži pretēji, viņš lepojās, ka turpina "izcilā" kolēģa darbu. Mākslinieki studijā pavadīja vairākas stundas, un rezultāts bijis "lielisks skaņdarbs", tomēr Timati atteicies to ierakstīt.

"Es domāju, ka tev pašam vajadzētu dziedāt šo dziesmu. Bez manis viņa arī ir laba. Kopā tad mēs izdomāsim kaut ko citu," nolēma reperis.

Morgenšterns un viņa draugs Slava Marlovs bijuši pārsteigti, ka Timati bijis diezgan pieticīgi ģērbies un izturējies normāli, bez patosa. Reperis pie viņiem ieradies vecās ādas biksēs, 50 ASV dolāru vērtā kreklā un 300 ASV dolāru vērtā džinsu vestē.

"Timati drēbju skapis ir daudz pieticīgāks nekā Morgenšterna, bet tas neliedz viņam būt leģendai," sacīja Morgenšterna draugs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 13 (@timatiofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ВНЕ ИГРЫ ? (@morgen_shtern) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu