Titulētais Endijs Marejs nespēj pārvarēt "US Open" otro kārtu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Endijs Marejs
Endijs Marejs Foto: EPA/Scanpix

Titulētais Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs ceturtdien Ņujorkā no prestižā "US Open" turnīra bija spiests izstāties otrajā kārtā, kurā trijos setos atzina kanādieša Fēliksa Ožē Aliasima pārākumu.

Marejs (ATP 115.) otrajā kārtā ar 2-6, 3-6, 4-6 piekāpās 20 gadus vecajam kanādietim Aliasimam, kurš sacensībās izlikts ar 15.numuru.

Lielbritānijas tenisists pēc zaudējuma norādīja, ka nav vīlies savā sniegumā, jo, dodoties uz ASV, viņš necerēja, ka nesen operāciju pārcietušais gurns būs tik kustīgs. Marejam iegurnī ir ievietota metāla plāksne, bet pirms trim gadiem viņš guva smagu ceļgala traumu, kā rezultātā šobrīd rangā noslīdējis uz otro simtu.

Marejs "US Open" uzvaru svinēja 2012.gadā.

Tikmēr planētas pirmajai raketei serbam Novakam Džokovičam trešajā kārtā konkurenci sastādīs arī turnīra otrais numurs un ranga trešās vietas īpašnieks Dominks Tīms no Austrijas, kurš ar 6-3, 6-3, 6-2 uzvarēja Nagalu Sumitu no Indijas (ATP 124.).

Nākamajā kārtā Tīmam būs jātiekas ar Marinu Ciliču no Horvātijas (ATP 38.), kuram turnīrā piešķirts 31.numurs.

Tāpat trešo kārtu sasniedza arī Krievijas tenisists Daniils Medvedevs (ATP 5.). "US Open" trešais numurs ar 6-3, 6-2, 6-4 pieveica austrālieti Kristoferu O'Konelu (ATP 116.).

Turnīra turpinājumā Medvedevam pretim stāsies mājinieks Džefrijs Džons Volfs (ATP 138.).

Sacensībās tālāk tika arī itālis Mateo Beretīni (ATP 8.). Ar sesto numuru izliktais itālis ar 6-4, 6-4, 7-6 (8:6) uzvarēja francūzi Igo Umbēru (ATP 42.).

Trešajā kārtā Beretīni spēkosies ar norvēģi Kasperu Rūdu (ATP 37.). Viņam "US Open" piešķirts 30.numurs.

Tikmēr Andrejs Rubļevs no Krievijas (ATP 14.), kuram piešķirts desmitais numurs, ar 6-2, 6-4, 7-6 (7:4) bija labāks pār francūzi Greguā Barēru (ATP 93.).

Nākamajā duelī Rubļevs tiksies ar itāli Salvatori Karuso (ATP 100.).

Negaidītu zaudējumu otrajā kārtā piedzīvoja kanādietis Milošs Raoničs (ATP 18.), kurš ar 7-6 (7:1), 3-6, 6-7 (4:7), 3-6 piekāpās savam tautietim Vašekam Pospišilam.

Raoničam šajā turnīrā bija piešķirts 25.numurs. Uzvarētājs nākamajā kārtā tiksies ar spāni Roverto Bautistu-Agutu (ATP 11.). Viņam "US Open" piešķirts astotais numurs.

Bautista-Aguts otrajā kārtā ar 6-3, 3-6, 6-3, 6-4 pieveica serbu Miomiru Kecmanoviču (ATP 47.).

Trešajā kārtā būs redzams arī turnīra 11.numurs Karens Hačanovs (ATP 16.), kurš ar 6-3, 6-4, 6-1 uzvarēja rangā neesošo tautieti Andreju Kuzņecovu.

Hačanovam trešajā kārtā būs jāpārvar austrālieša Aleksa de Minaura (ATP 28.) pretestība. Austrālietis turnīrā izlikts ar 21.numuru.

Traumas dēļ prestižajā turnīrā nestartē pieredzējušais šveicietis Rodžers Federers, bet iepriekš dalību atsauca arī spānis Rafaels Nadals, kurš "US Open" triumfēja pērn.

Ņujorka martā un aprīlī bija viena no vissmagāk cietušajām ASV pilsētām, kad Covid-19 epidēmija pārņēma ASV. Pagaidu slimnīca pat tika iekārtota ASV Tenisa centra iekštelpu laukumos.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu