Foto ⟩ Par teju miljons ASV dolāriem pārdošanā izlikta Kobes Braienta bērnības māja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūžībā aizgājušā basketbolista Kobes Braienta bērnības mājas Filadelfijas piepilsētā tiek pārdotas pirmo reizi, kopš 2008. gadā tās pārdeva viņa vecāki. 

NBA leģenda, kurš traģiski gāja bojā helikoptera avārijā, lielu daļu savas bērnības pavadīja Rieti pilsētā Itālijā, kur viņa tētis spēlēja profesionālajā basketbolā, bet, kad viņam bija 13 gadu, visa ģimene pārcēlās uz dzīvi ASV. Ģimene dzīvoja Filadelfijas piepilsētā, koloniālā stila mājā, kur Kobe pavadīja pamatskolas un vidusskolas gadus.

Šobrīd ir iespējams iegādāties Kobes bērnības māju par 899 900 ASV dolāru. 

280 kvadrātmetru lielajā mājā ir piecas guļamistabas un trīs vannasistabas. Iekšpusē ir plašs birojs un liela viesistaba, kas ved uz oficiālo ēdamistabu.

Foto: Compass Real Estate

Intriģējošākā mājas sastāvdaļa ir pagalms, kurā joprojām ir oriģinālais basketbola grozs, pie kura leģendārais sportists trenējās, vēl būdams pavisam mazs.

Foto: Compass Real Estate

Pagalmam var piekļūt, izmantojot virtuvi, kurā ir brokastu vieta un granīta galdi, kā arī kamīns. 

Foto: Compass Real Estate
Foto: Compass Real Estate

Āra zona ir atjaunināta un terases ieskauta, lai varētu ieturēt maltītes svaigā gaisā.

Mājas pārdevēja Keita Bejere, kura īpašumu pirms aptuveni 12 gadiem iegādājās no Braientu ģimenes, saka, ka viņai bija liels gods dzīvot šajā īpašumā.

"Kad mēs ievācāmies, pilnīgi visi jautāja: "Vai jūs zināt, kas tur dzīvoja?!" Visi bija satraukti. Pastnieks, atkritumu savācēji, visi kaimiņi, pat garāmgājēji," atceras sieviete. 

Foto: Compass Real Estate

Atgādinām, ka izcilais basketbolists un četru bērnu tēvs mūžībā aizgāja 41 gada vecumā. "Sikorsky S-76" helikopters miglainos laikapstākļos avarēja kalnos netālu no Kalabasas pilsētas. Negadījums notika 26. janvārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu