"Rojam ir ļoti bail." Bijušais boksa čempions uzskata, ka Taisona atgriešanās cīņu ir jāatceļ (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons un Rojs Džounss jaunākais
Maiks Taisons un Rojs Džounss jaunākais Foto: AFP / Scanpix / Apollo kolāža

Bijušais boksa čempions Nigels Bens uzskata, ka rudenī gaidāmā Maika Taisona un Roja Džouns jaunākā cīņa būtu jāatceļ, vēsta "The Boxing News".

Jau iepriekš Džounss nāca klajā ar paziņojumu, ka ir gatavs atteikties no gaidāmās cīņas, jo tās datums tika pārlikts uz priekšu. Oriģināli duelis bija paredzēts 12. septembrī, bet tā jaunais datums ir 28. novembris. Tomēr abu sportistu pārstāvji ir nonākuši pie kopsaucēja un cīņa notiks.

Tomēr bijušais čempions Nigels Bens uzskata, ka cīņu tomēr vajadzētu atcelt: "Ja jūs paklausāties, kā viņš runā, var dzirdēt, ka Rojam ir ļoti bail. Man arī būtu. Paskatieties, ar ko viņš dosies ringā. Rojs runā par to, cik liels un spēcīgs ir Maiks - tā nav cīņas promotēšana, bet gan patiesība. Es neietu ringā ar Maiku."

Līdzīgi kā daudzi boksa fani visā pasaulē, arī Benu ir iespaidojuši Taisona publicētie video, kuros viņš ir redzams treniņu procesā.

"Viss, kas ir vajadzīgs, ir viens sitiens. Kad skatāmies, kā Maiks strādā treniņos, redzam, ka viņš nejoko. Tā Rojam būs smaga cīņa. Jā, viņš saņems 10 vai 12 miljonus, bet tas nav tā vērts, jo ir vajadzīgs tikai viens sitiens," stāsta Bens.

Tāpat bijušais bokseris arī uzskata, ka Džounsa izturība ir palikusi pagātnē, tāpēc cīņa pret Taisonu nav laba doma: "Mēs esam redzējuši, ka Roju nokautē pilnīgi nekādi bokseri. Roju apturēja arī viņa pēdējā cīņā. Godīgi sakot, tā ir slikta doma. Kurš grib labprātīgi doties ringā ar Maiku Taisonu?"

Iepriekš abus bokserus par gaidāmās cīņas bīstamību jau ir brīdinājis leģendārais Džordžs Formens: "Es viņiem gribētu pateikt, ka tas ir ļoti bīstami, bet, kad tu esi nolēmis darīt ko tādu, tavas domas nevar izmainīt. Tu nevari viņiem pateikt: "Nedariet to." Es zinu, ka viņi neklausīsies."

Lai gan cīņa oficiāli ir paredzēta kā paraugdemonstrējums, Taisons ir izteicies, ka viņš ringā dosies ar mērķi "atgūt savu slavu".

Mēs abi esam profesionāļi. Mēs zinām, kā sevi pasniegt ringā. Kas notiks, tas notiks. Cīņas sports ir iemieso manu būtību un mana būtība ir nodarīt cilvēkiem pāri," piebilda Taisons.

Tiek ziņots, ka cīņa no 12. septembra uz 28. novembri tika pārcelta finansiālu apsvērumu dēļ.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu