Princis Harijs ilgojoties pēc dzimtās Anglijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Harija un Meganas Mārklas patstāvīgā dzīve nebūt nav tik rožaina, abi šobrīd ir bez darba un šķiet, ka princim Harijam pietrūkst dzimtās Anglijas. Nesen Harijs paziņojis, ka jau sen būtu atgriezies Londonā, ja šobrīd pasaulē nebūtu pandēmijas, vēsta laikraksts "DailyMail".

"Nākamgad pie mums norisināsies Pasaules čempionāts regbijā. Un es noteikti plānoju atgriezties. Es būtu atgriezies ātrāk, ja nebūtu Covid-19," teicis Harijs sarunā ar regbija līgas spēlētājiem un citiem pārstāvjiem, sveicot viņus ar regbija 125. gadadienu.

Vai tā būs tikai īslaicīga vizīte, vai tomēr princis plāno Londonā uzkavēties ilgāk, Harijs neteica.

Šī gada janvārī princis Harijs un Megana Mārkla paziņoja, ka vēlas uzsākt patstāvīgu dzīvi. Pavasarī viņi oficiāli tika atstādināti no karaļnama pienākumiem un atteicās gandrīz no visiem tituliem. Sākumā pāris devās uz Kanādu, taču vēlāk pārcēlās uz dzīvi ASV.

Nesen viņi esot iegādājušies 15 miljonu dolāru vērtu savrupmāju Kalifornijā, Santa Barbarā. Kā izrādījās, šo māju viņiem palīdzēja nopirkt Harija tēvs princis Čārlzs, kas visu šo laiku finansiāli palīdzējis savam dēlam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu