Zodiaka zīmes, kurām ir nosliece uz depresiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Depresija var piemeklēt katru no mums. Tomēr dažiem depresīvais dzīves stāvoklis ir ierakstīts zvaigznēs. Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm ilgas un skumjas pārsniedz pieļaujamo normu, vēsta portāls "Starhit".

5. vieta - Jaunava

Tipiski šīs zīmes pārstāvji zina dzīves vērtību, tāpēc iztur līdz pēdējam un tic brīnumiem, tomēr pēkšņa traģēdija vai neveiksme var pārvērst dzīvi depresīvā stāvoklī. Jaunavas spēks ir viņas tuvajos un mīļos. Viņi dod stimulu cīnīties un iet tālāk. Jaunava zina vienu lietu - laiks visu dziedina. Tā ir panākumu atslēga.

4. vieta - Vēzis

Vēži pēc būtības ir optimistiski, viņi redz priekšrocības pat tur, kur citi tās neredz, un tas noteikti palīdz viņiem tikt galā ar visu veidu grūtībām. Diemžēl ir arī vāja vieta. Nodevība. Tieši tas var satricināt pat visizturīgāko Vēzi. Vilšanās ir ievainojamība, tāpēc viņiem ir ļoti svarīgi izvēlēties uzticamus cilvēkus.

3. vieta - Auns

Neskatoties uz savas dabas ugunīgo raksturu, Auns spēj ienirt melanholijā, it īpaši, ja viņš zaudē kontroli pār situāciju. Fakts ir tāds, ka Aunu īpaši sāpina tuvinieku vienaldzība. Svarīgi vienmēr atcerēties, ka dzīve ir pilna prieka un laimes, ja pats uz to tiecies.

2. vieta - Skorpions

Spēcīga daba. Cīņa par taisnīgumu. Rakstura spēks ir neaizsargāts, saskaroties ar vienaldzību. Skorpioni ir tuvu dabai, kas nozīmē, ka viņiem ir palielināta emocionalitāte. Redzamās akmens sienas vienā mirklī var pārvērsties tukšumā, bet agrāk vai vēlāk Skorpions atdzīvosies un visu atgriezīs savā vietā.

1. vieta - Ūdensvīrs

Bieži vien ir pakļauti dažādu pakāpju depresijai. Tas ir saistīts ar šīs zīmes pārstāvju īpašo uzņēmību. Viņi ir nomākti, ja situācija ilgstoši nemainās, tāpēc ir obligāti jākontrolē garīgais un emocionālais stāvoklis. Var palīdzēt banāls ceļojums (pat ārpus pilsētas) vai tikšanās ar veciem draugiem!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu