Uz vairāk nekā 100 autoceļu posmiem turpinās būvdarbi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jūrmalas šoseja pēc ceļa remontdarbu pabeigšanas
Jūrmalas šoseja pēc ceļa remontdarbu pabeigšanas Foto: Latvijas Valsts ceļi

Uz vairāk nekā 100 autoceļu posmiem turpinās būvdarbi, tāpēc autobraucējiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un papildu laiku ceļā, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Uz Vidzemes šosejas sākot ar 8. septembri vairāk laika ceļā prasīs posms no pagrieziena uz Raunu līdz krustojumam ar Smiltenes-Gulbenes ceļu - tur šonedēļ būs kopumā seši luksoforu posmi un būs jārēķinās ar stundu, lai tos izbrauktu.

Bez jau minētās Vidzemes šosejas lielākie satiksmes ierobežojumi sakarā ar ceļu remontdarbiem uz galvenajiem autoceļiem ir arī uz Daugavpils šosejas (A6), Jelgavas šosejas (A8) un uz galvenā autoceļa Jēkabpils-Ludza (A12).

Uz daudziem reģionālās nozīmes autoceļiem turpinās seguma atjaunošana, veicot virsmas apstrādi. Autovadītājus aicina ievērot maksimālā braukšanas ātruma ierobežojumus šajos posmos, lai pasargātu savu un citu autobraucēju auto logu stiklus no lidojošajiem akmeņiem.

Autovadītājus arī aicina rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem, arī ar papildu laiku ceļā un savlaicīgi plānot savus braucienus un ievērot satiksmes organizāciju un luksoforu signālus būvdarbu posmos.

Ar visiem būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem var iepazīties kartē "Latvijas Valsts ceļu" mājas lapā "www.lvceli.lv".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu