Sana Timma skarbi izsakās par Annu Sedokovu: Saproti, ka tu esi mīļākā! (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas dēla mamma un bijusī sieva Sana Timma sociālajos tīklos atbildējusi uz sekotāju jautājumiem, tostarp, vai būtu gatava uzticēt abu bērnu Timmas tagadējai mīļotajai Annai Sedokovai.

"Diezgan biedējoši pat domāt..." - atbildēja Sana Timma, papildinot atbildi ar garām pārdomām par situāciju, kad Anna Sedokova sāka romānu ar Jāni Timmu.

Viņa turpina: "Saprotams, ka cilvēki šķiras, pēc tam izveido jaunas attiecības, kur bērni tiek nolikti pa vidu, tiek dalīti... Un kad ir tāds mazs bērniņš, kurš nerunā un nevar man neko pastāstīt, vai viņam kāds darīja pāri..."

"Manuprāt, sieviete, kura apzināti jau ielien attiecībās ar vīrieti, zinot, ka viņš ir precēts un mājās viņu gaida mazs bērns, kā sieviete saprotot to, ka vīrietis, acīmredzot, ir norāvies pēc bērna dzimšanas,

tad saproti, ka tu esi mīļākā... Nelien tālāk, kad ir jāatkāpjas, atkāpies, nevis ej līdz galam,

zinot, ka atņem tam mazajam tēvu," vēsta Timma.

"Man nav saprotams, ja intervijās ar asarām acīs tiek stāstīts, kā viņas bērnībā tēti aizvilināja projām un atņēma, tad jautājums, kā tu spēj nodarīt citam bērnam to pašu?!" - par Annu Sedokovu izsakās Timma.

"Es uzskatu, ka pašos pamatos jau ir izrādīta necieņa mana bērna virzienā. Un, nerunājot par to, ka vienam no viņas bērniem bijušais ir atņēmis tiesības ar bērnu dzīvot kopā... Kā var atņemt bērnu labai mātei?" - satraukuma pilna ir Timma.

Nobeigumā viņa piebilst, ka būtu ar mieru savu bērniņu atstāt sava tagadējā mīļotā vīrieša Kaspara Saulieša bijušajai sievai Katrīnei Saulietei: "Lai kādas domstarpības būtu bijušas mūsu starpā, bet mēs abas zinām to, ka esam labas mammas, mīlam savus bērnus."

Atgādinām, ka pērnā gada vasarā pirmo reizi izskanēja runas par Jāņa Timmas un Annas Sedokovas attiecībās. Abi tās apstiprināja vien oktobrī. Drīz vien pēc tam tapa zināms, ka Timma oficiāli izšķīries no sievas un bērna mātes Sanas Timmas. Savukārt šā gada jūlijā Jānis Timma bildināja Annu Sedokovu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❄️☃️❄️

A post shared by ???? ????? (@sana_timma) on

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu