"airBaltic" atsāk lidojumus no Rīgas uz deviņiem galamērķiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga".
Lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga". Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" no pirmdienas atsāk lidojumus no Rīgas uz deviņiem papildu galamērķiem, aģentūru LETA informēja "airBaltic" pārstāvji.

No pirmdienas "airBaltic" atsāk lidojumus no Rīgas uz Amsterdamu, Briseli, Dublinu, Gēteborgu, Lisabonu, Prāgu, Reikjavīku, Vīni un Cīrihi.

Kopumā "airBaltic" šobrīd piedāvā no Rīgas lidojumus uz 35 galamērķiem Eiropā.

"Mēs esam gandarīti par Latvijas valdības lēmumu atvieglot iepriekš noteiktos ceļošanas ierobežojumus, vienlaikus saglabājot sabiedrības drošību un veselību kā galveno prioritāti. Tas sniedz mums iespēju veikt papildu lidojumus maršrutos, kas ir būtiski, lai nodrošinātu Latvijas un Baltijas valstu savienojamību," uzsvēra "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

Aviokompānijā arī atzīmēja, ka visiem pasažieriem "airBaltic" lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs.

Jau vēstīts, ka "airBaltic" koncerna apgrozījums Covid-19 pandēmijas ietekmē šogad pirmajā pusgadā samazinājās par 63,6% - līdz 78,713 miljoniem eiro, savukārt koncerna zaudējumi pieauga gandrīz septiņas reizes un veidoja 184,77 miljonus eiro. Savukārt "airBaltic" auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 503,281 miljons eiro, kas ir par 23,1% vairāk nekā 2018.gadā, taču kompānija cieta zaudējumus 7,729 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Latvijas valstij pieder 96,14% balsstiesību "airBaltic" kapitālā, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 3,86%.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu