Princis Harijs no karalienes slēpis darījumu ar "Netflix"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Harijs un Megana Mārkla.
Princis Harijs un Megana Mārkla. Foto: Reuters / Scanpix

Megana Mārkla un princis Harijs ir piedzīvojuši patiešām daudzus likteņa pagriezienus šajā gadā - viens no nesenākajiem ir vairāku miljonu vērts darījums ar populāro straumēšanas vietni "Netflix". Tiesa, karaliskajam namam pietuvināti avoti vēsta, ka Saseksas hercogi šo soli nav saskaņojuši ar karalieni Elizabeti, kā tas parasti ir ierasts, vēsta portāls "Marie Claire".

Saseksas hercogu pāris ir noslēguši darījumu 150 miljonu ASV dolāru vērtībā, kura ietvaros viņi strādās pie vairākām dokumentālajām filmām, īsformāta seriāliem un izglītojoša satura bērniem. 

Tiesa, ir viens cilvēks, kas par šīm ziņām varētu arī nebūt pārlieku priecīgs - karaliene Elizabete II, kura par šo soli sava mazdēla ģimenes dzīvē uzzinājusi ar mediju palīdzību.

Avots karaliskajā namā medijiem atklājis, ka "karaliene nebija informēta par "Netflix" darījumu. Iepriekšējie biznesa darījumi, kuros iesaistīti karaliskās ģimenes pārstāvji, nereti ir beigušies ar sabojātu reputāciju.

Karaliskā ģimene ne pārāk vēlīgi raugās uz to, ka tās pārstāvji iegūst slavu ārpus šīs institūcijas.

Viens ir skaidrs - karaliene pazīst savu mazdēlu un zina, ka viņu nebūs tik viegli atrunāt".

Saseksas hercogi publiskā paziņojumā minējuši, ka "vēlas radīt saturu, kas būtu ne tikai informatīvs, bet arī spētu sniegt cerību".

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu