Otrdienas horoskops: 8. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops otrdienai, 8. septembrim. 

AUNS Ja ir doma meklēt labāk atalgotu darbu, tad zini, ka šodien droši vari izmēģināt laimi. Galvenais, ieraugot šķietami izdevīgu piedāvājumu, pārliecināties vai tas tāds ir patiesībā, vai tajā neslēpjas kādi zemūdens akmeņi.

VĒRSIS Tevi piktu var padarīt mīļotā cilvēka negaidītie izgājieni. Mēģini būt savaldīgāks, neatbildēt uz asumiem ar asumu. Labāk savu sašutumu paust mierīgi. Profesionālajā sfērā viss ritēs savu gaitu.

DVĪŅI Mēness Vērsī ļaus mierīgāk uztvert notiekošo, izvērtēt visu ar analītisku, praktisku pieeju. Ja nepieciešams, vari ķerties klāt juridiska rakstura jautājumiem. Ģimenes dzīvē tieksies pēc miera un saskaņas, kas savukārt priecēs partneri.

VĒZIS Būsi diezgan principiāls, dažubrīd pat spītīgs lietās, kuras skar naudu, profesionālo nākotni. Pielūko, lai nekļūsti pārlieku ciets savā nostājā, atceries, ka vienmēr der ieturēt nelielu devu elastības. Dienas izskaņu velti otrajai pusītei.

LAUVA Nekļūsti ārišķīgs, centies ieturēt askētiskāku, lietišķāku nostāju. Vislabāk ļaut, lai par tevi runā tavi darbi, nevis vārdi. Ja iespējams, svarīgas pārrunas atliec uz citu dienu. Zvaigznes iesaka atturēties no grādīgajiem dzērieniem.

JAUNAVA Neļauj aizspriedumiem, novecojušiem uzskatiem bremzēt tavu tālāko karjeras attīstību. Drošāk īsteno novatoriskas idejas, izmēģini spēkus līdz šim neapgūtā lauciņā. Šodien labāk sapratīsies ar gados vecāko paaudzi.

SVARI Brīžiem prātu nodarbinās reliģiska, filozofiska rakstura jautājumi. Iespējams, vēlēsies parunāties ar dzīves pieredzes bagātāku personu. Kādam Svaru zīmes pārstāvim aktualizēsies ar nekustamo īpašumu, tā apdrošināšanu saistītās lietas.

SKORPIONS Pratīsi uzturēt draudzīgas, saskanīgas attiecības ar kolēģiem, kas profesionālo ikdienu padarīs gaišāku, patīkamāku. Priekšniecība var piespēlēt jaunus pienākumus, pateicoties kuriem, izdosies uzlabot ikmēneša ienākumus.

STRĒLNIEKS Daudz domāsi par dzīves materiālo pusi. Kāds Strēlnieks var apsvērt iespējas uzņemties kredītsaistības, lai iegādātos lielāku mitekli. Nav svarīgi, kādu lēmumu pieņemsi, būtiskākais, lai tas nav balstīts uz emocijām, mirkļa impulsiem!

MEŽĀZIS Tevi pārņems jauni spēki, iedvesma. Vari izmantot brīdi, lai īstenotu drosmīgas idejas, risinātu sarežģītus tehniska rakstura pienākumus. Mājas dzīvē meklēsi saticību un nosvērtību. Atvasītes var negribot pārbaudīt tavu pacietību.

ŪDENSVĪRS Pārskati savus tēriņus. Iespējams, atradīsi veidus, kā nedaudz ietaupīt. Darba jomā centies mazāk uzmanību veltīt tam, ko dara kolēģi, vairāk koncentrēties uz saviem tiešajiem pienākumiem. Šim vakaram piemitīs romantiska noskaņa.

ZIVIS Drošāk paļaujies uz intuīciju, sevišķi jau lietās, kuras skar attiecības, ģimenes dzīvi. Darba gaitās vēlams lielāku uzmanību veltīt juridiskajām niansēm, birokrātiskajām detaļām. Dienas izskaņā vēlams būt uzmanīgākam pie stūres.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu