Ceturtdienas horoskops: 10. septembris (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops ceturtdienai, 10. septembrim. 

AUNS Panākumi darbā būs atkarīgi no tava noskaņojuma, spējas savākties saspringtākos brīžos. Esi piesardzīgāks, veicot smalkus aprēķinus, kārtojot grāmatvediskas nianses. No liekās spriedzes palīdzēs atbrīvoties fiziska slodze.

VĒRSIS Būsi prasīgs gan pret sevi, gan apkārtējiem. Galvenais, nesākt pārforsēt ar uzstājību, jo tas radīs absolūti pretēju efektu vēlamajam. Šis var izrādīties aizraujošāks brīdis Vēršiem, kuri saistīti ar izklaides jomu, mākslas pasauli.

DVĪŅI Neatkarīgi no tā, kādos apstākļos nonāksi, veiksmes moments un tavs attapīgums palīdzēs izkulties no teju visām nepatikšanām. Labprāt apgūsi jaunas zināšanas, papildināsi savas profesionālās iemaņas. Vakaru velti mīļotajam.

VĒZIS Būsi pašaizliedzīgs, apzinīgs, sev uzticēto paveiksi godam. Vēžiem, kuri veic garīgo darbu, jābūt saudzīgākiem pret nervu sistēmu, jāpasaudzē tā no pārpūles. Pēc darba būtu ieteicams doties garākā pastaigā vai pievērsties jogai, meditācijai.

LAUVA Tevi jūtami aizraus kultūras dzīves norises. Nebūs nekāds brīnums, ja aizlaidīsies ātrāk prom no darba, lai paspētu uz noskatīto gleznu izstādi vai teātra izrādi. Atrodoties sabiedrībā, ar apskaužamu vieglumu iemantosi jaunus paziņas.

JAUNAVA Šobrīd nevajadzētu uzņemties jaunus pienākumus. Labāk pārliecināties, ka esošie darbi tiek paveikti atbilstošā kvalitātē. Mazāk pieredzējušie kolēģi var vērsties pie tevis pēc padoma. Centies būt atsaucīgs, pretimnākošs.

SVARI Piemērots brīdis sabiedriskām aktivitātēm, radošām iecerēm. Ar apkārtējiem sapratīsies burtiski no pusvārda, svarīgi tikai, lai tu pienācīgi izmantotu izcilās saskarsmes prasmes! Zīmīga diena ar starpniecības pakalpojumiem saistītajiem.

SKORPIONS Vilinās viss neizzinātais, līdz šim neizpētītais. Kādam Skorpionam tas nozīmēs aizraujošus interešu kursus, citam vizīti pie astrologa. Vēlme dažādot savu ikdienu, padarīt to daudzkrāsaināku būs tikai apsveicama.

STRĒLNIEKS Uzdrīksties būt atšķirīgāks, savādāks nekā apkārtējie. Ar savu neikdienišķo attieksmi pret lietām veiksmīgi piesaistīsi līdzgaitnieku uzmanību. Varbūt sasāpējušas problēmas labāk izdosies atrisināt ar nestandarta metodēm.

MEŽĀZIS Lielāku interesi izrādīsi par līdzcilvēku dzīvē notiekošo. Varbūt kādam izpalīdzēsi ar praktisku padomu vai morālu iedrošinājumu. Nesavtīgā rīcība sagādās tev patiesu gandarījumu. Kāds Mežāzis var nolemt pievērsties labdarībai.

ŪDENSVĪRS Lūkosies tālēs zilajās un filozofēsi par nākotni. Šī būs produktīvāka diena ar IT jomu, inženierkomunikācijām, tirdzniecību, loģistiku saistītajiem zīmes pārstāvjiem. Saskarsmē ar pretējo dzimumu pieaugs tavs šarms, koķetīgums.

ZIVIS Vajadzētu nedaudz nopietnāk attiekties pret naudu, tēriņiem. Šobrīd nav vēlams uzņemties jaunas kredītsaistības, kā arī kārtot ar apdrošināšanu saistītus jautājumus. Pievērs nedaudz lielāku uzmanību atvasīšu dzīvē notiekošajam.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu