Piektdienas horoskops: 11. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 11. septembrim. 

AUNS Izdosies samērā viegli paveikt monotonu darbu, tikt galā ar birokrātiskām niansēm. Veidosies laba sapratne ar priekšniecību, kas tikai uzlabos tavas pozīcijas profesionālajā lauciņā. Dienas izskaņa piemērota nelielai ballītei.

VĒRSIS Spēsi lieliski sastrādāties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Brīvajiem Vēršiem var pavīdēt jaunas iepazīšanās iespējas. Nebrīnies, ja nākas doties neplānotā komandējumā vai pārstāvēt uzņēmuma intereses izstādē.

DVĪŅI Vajadzētu būt nedaudz piesardzīgākam ar secinājumiem, izteikumiem. Sevišķi diplomātiskam vajadzētu būt pārrunās ar jaunajiem sadarbības partneriem, kuri vēl nav tevi iepazinuši kā nākas.

VĒZIS Vēlēsies noslēgt darba nedēļu ar manāmiem rezultātiem, tāpēc šodien rosīsies ar dubultu sparu. Šā brīža pašaizliedzība noteikti sniegs savus augļus, tev izdosies sasniegt nospraustos mērķus. Vakaru vēlēsies pavadīt kopā ar laulāto.

LAUVA Derētu rūpīgāk ievērot darba drošības nosacījumus, būt disciplinētākam, veicot ikdienas pienākumus. It sevišķi tas attiecās uz Lauvām, kuras strādā ar lielām mehāniskām ierīcēm, asiem priekšmetiem. Ieklausies pieredzējušajos kolēģos!

JAUNAVA Ja saskarsies ar sarežģījumiem, nemeklē uzreiz vainu apkārtējos apstākļos, līdzcilvēkos. Pareizāk šoreiz būtu sākt ar sevi! Jo objektīvāk novērtēsi savus trūkumus, jo ātrāk apzināsies, kas jādara, lai situācija mainītos.

SVARI Tava palīdzība būs nepieciešama kādam no tuvākajiem kolēģiem. Spēsi sniegt ne tikai morālu, bet arī praktisku atbalstu. Dienas izskaņā secināsi, ka esi paveicis patiesi daudz. Iespējams, palutināsi sevi ar glāzi laba konjaka.

SKORPIONS Mājoklis var prasīt papildu ieguldījumus, kas nozīmē, ka tu domāsi, kādas ir piepelnīšanās vai aizņemšanās iespējas. Tie Skorpioni, kuri būs atlikuši lieku eiro nebaltai dienai, šobrīd par to izjutīs patiesu gandarījumu.

STRĒLNIEKS Droši vari realizēt gan lietišķas, gan radošas aktivitātes. Naudas lietas vēlamāk kārtot dienas pirmajā pusē. Savukārt pēcpusdienu vari veltīt dažādiem plānošanas darbiem, pārrunām vai saviesīgu pasākumu apmeklēšanai.

MEŽĀZIS Nav izslēgts, kāds no sadarbības partneriem vai kolēģiem nespēs pildīt solīto, kas tādējādi kavēs tavus tālākos darbus. Neskatoties uz radītajiem sarežģījumiem, tu veiksmīgi tiksi ar visu galā, sasniegsi uzstādītos mērķus.

ŪDENSVĪRS Profesionālajā kolektīvā veidosies patiesi draudzīga, pretimnākoša gaisotne, kas veicinās kopējo produktivitāti. Šobrīd pavisam noteikti vari iesaistīties grupu darbā, diskutēt ar priekšniecību par tālākajiem uzņēmuma plāniem.

ZIVIS Lielu vērību veltīsi mājinieku labsajūtai. Sevišķi jau atvasītes izjutīs tavas rūpes un lutināšanu. Iespējams, mīļotais cilvēks arī nepaliks atbildi parādā, proti, sagādās tev negaidītu pārsteigumu. Vakarā ieteicams ātrāk doties pie miera.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu