Svētdienas horoskops: 13. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pixabay.com

Horoskops svētdienai, 13. septembrim. 

AUNS Dienas pirmajā pusē Mēness vēl joprojām būs Vēža zīmē, kas radīs vēlmi pēc mājas pavarda, otrās pusītes tuvuma. Vakarā, Mēnesim ieejot Lauvā, tu aktīvāk sāksi domāt par nākamās nedēļas darbiem, emocionāli iedvesmosies jauniem aizsākumiem.

VĒRSIS Pievērs nedaudz lielāku uzmanību pašsajūtai, pasaudzē kuņģi, gremošanas traktu. Prātīgi rīkosies tie Vērši, kuri šodien atturēsies no trekniem, asiem ēdieniem un uzturā vairāk lietos dārzeņus, svaigi spiestas sulas.

DVĪŅI Ja vien izdodas pārvarēt slinkumu, ir vērts izskriet nelielu krosiņu vai doties uz sporta zāli. Fiziskās aktivitātes nostiprinās imunitāti un palīdzēs atbrīvoties no liekas spriedzes, negācijām. Ģimenes dzīvē šodien sola valdīt miers un saticība.

VĒZIS Vari pārsteigt mājiniekus ar pēkšņu paziņojumu par kopīgu došanos neplānotā izbraucienā vai vēlmi apmeklēt daudzsološu izklaides pasākumu. Neatkarīgi no izvēlētās atpūtas tev izdosies gūt pozitīvas emocijas.

LAUVA Šobrīd nevajadzētu risināt nopietnus sadzīviskos, attiecību jautājumus. Labāk vienkārši atpūsties, paslinkot. Der apzināties, ka jūtamu gandarījumu sagādās dažādas radošās nodarbes, it sevišķi mūzika, dejošana.

JAUNAVA Pat pašām, pašām apzinīgākajām Jaunavām ir vajadzīga brīvdiena. Tāpēc atliec visus darbus pie malas un dodies pie dabas. Neliels izbrauciens, vides maiņa palīdzēs atslēgties no nemitīgajiem uztraukumiem un pienākumu nastas.

SVARI Pratīsi baudīt dzīvi pilniem kausiem. Lielisku laika pavadīšanu sagādāsi ne vien sev, bet arī otrajai pusītei. Ja ir doma doties uz saviesīgiem pasākumiem, tad zini, ka tiem daudz piemērotāka būs dienas otrā puse, vakars.

SKORPIONS Ik pa brīdim apliecināsi savu temperamentīgo dabu, kuru gan ārēji izrādi diezgan reti. Pielūko, lai emociju uzplūdā nepasaki ko tādu, kas vēlāk radīs vainas apziņu. Nebūtu slikti, ja tev rastos iespēja no sirds izrunāties ar kādu.

STRĒLNIEKS Nedaudz pretrunīgs brīdis no emocionālā, psiholoģiskā viedokļa. It kā gribēsies dienu pavadīt pasīvā garā, taču vienlaikus iekšēji sajutīsi nemieru, kurš dīdīs ārpus mājas, kurš liks meklēt piedzīvojumus, jaunas izjūtas.

MEŽĀZIS Atpūtini gan miesu, gan garu. Ja apstākļi ļauj, izbaudi SPA vai pirts procedūras, ļaujies masāžas seansam. Dabas cienītāji bez liekām pārdomām var doties pārgājienā, baudīt copes gandarījumu vai ļauties jūras šalkoņai.

ŪDENSVĪRS Šodien derētu tikt galā ar mājas uzkopšanu. Laikam paliekot pāri, vari pievērsties interneta dzīļu saturam, meklēt dažādu informāciju, pasekot jaunumiem savā darbības sfērā. Attiecībās ar laulāto centies vairāk izrādīt savas jūtas.

ZIVIS Neļaujies drūmām atmiņām, jo tās ātri vien var iedzīt tevi grūtsirdībā. Labāk sakravā ceļasomu, iesēdies mašīnā un dodies, kurp acis rāda. Piedzīvojumi tevi šodien atradīs it visur, tāpēc virziena norādēm galīgi nav nozīmes.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu