"Es gultas režīmā biju veselu nedēļu." Maiks Taisons par sagatavošanos gaidāmajai cīņai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: Reuters/ScanPix

Maiks Taisons slavenajā Džo Rogana podkāstā atklājis detaļas par atgriešanos ringā un sagatavošanās procesu tam.

Dzelzs Maiks skaidroja, ka ideja par atgriešanos nākusi pēc tam, kad bijušais bokseris sācis cīņu ar lieko svaru.

"Ar sievu diskutējām par to, ka man ir pārāk daudz liekā svara. No sākuma nodomāju, kāpēc gan katru dienu 15 minūtes nepastrādāt uz skrejceliņa. Un tad 15 minūtes dienā pārtapa par divām stundām dienā," atcerējās bijušais bokseris.

Redzot, ka Taisons atgriežas formā, viņa sievas brālis ieminējās, ka cīņu organizētājiem esot radusies interese par leģendārā boksera atgriešanos ringā: "Manas sievas brālis teica: "Hei, Maik, es zinu, ka tu to negribēsi, bet kāds cilvēks prasīja, vai tu cīnītos ar to puisi par 30 vai 40 miljoniem." Tad viņš teica, ka esot interese par manu cīņu ar Bobu Sepu. Es nodomāju: "Es zinu Bobu. Viņš ir liels un spēcīgs.""

Tajā mirklī bijušajam bokserim radusies interese par atgriešanos ringā un viņš esot sācis trenēties intensīvāk, tomēr treniņprocess bijis ļoti smags. Maija vidū bokseris savā "Instagram" kontā šokēja fanus ar video, kurā redzams trenējoties kopā ar Rafaelu Kordeiru.

"Formas un sportiskās kondīcijas uzturēšana ir divi pavisam atšķirīgi dzīvnieki. Tie pat neietilpst vienā treniņprocesu kategorijā. Formas atgūšana ir spēja ielīst vecajās drēbēs. Savukārt sportiskās kondīcijas atgūšana nozīmē iziešanu no savas dvēseles. Tu to nevari izdarīt automātiski. Sagatavošanās procesa emocionālais statuss ir prātam neaptverams," skaidroja Dzelzs Maiks.

Tāpat bijušais bokseris skaidroja, ka minētā treniņprocesa video no viņa paprasījis ļoti daudz.

"Teikšu tā - es uztaisīju to video un gultas režīmā biju veselu nedēļu. Tās bija 30 sekundes un es gultā pavadīju nākamo nedēļu. Tas nav smieklīgi, jo tajā brīdī es sapratu, ka šis ir lielo zēnu process," sacīja Taisons.

Paredzēts, ka atgriešanās cīņu Taisons aizvadīs 28. novembrī un viņa pretinieks būs 51 gadu vecais Rojs Džounss jaunākais.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu