Hārtlijs: Varētu teikt, ka mans lielākais sapnis ir satikt Vladimiru Putinu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: hawk.ru

Latvijas izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" Bobs Hārtlijs sarunā ar portālu "Allhockey" sacījis, ka kādu dienu vēlētos satikt Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Hārtlijs, kurš KHL maizi pelna jau trīs sezonas izteicās, ka apbrīnojot Krievijas prezidenta sniegumu hokeja laukumā.

"Manas dzīves laikā ir piepildījušās daudz lietas, par ko esmu sapņojis. Bet viena no tām vēl nav piepildījusies. Es gan nekad nesekoju politikai, bet esmu redzējis, kā šis cilvēks [Putins] spēlē hokeju un allaž samet daudz vārtus," sacīja Hārtlijs.

Tāpat speciālists atklāj, ka viņa, iespējams, galvenais sapnis ir kādu dienu satikt Putinu: "Kopumā, es gribētu satikt Vladimiru Putinu. Varētu teikt, ka tas ir mans lielākais sapnis. Gribētu aprunāties ar Putinu, kurš Krievijas labā ir izdarījis tik daudz. Tas būtu ļoti interesanti. Es gribētu viņam paspiest roku."

Putins nebija vienīgais prezidents, par kuru sarunas gaitā savas domas atklāja Hārtlijs. Speciālists atklāja, kurš spēlētājs, viņaprāt, nākotnē varētu kļūt par KHL prezidentu: "Vai Iļja Kovaļčuks kādu dienu varētu kļūt par KHL prezidentu? Domāju, ka jā. Tieši viņa dēļ es tagad strādāju KHL. Tas bija Iļja, kurš man zvanīja, lai pateiktu, ka par mani interesējas "Avangard" boss Aleksandrs Krilovs."

Iepriekš Hārtlijs 15 sezonas ir pavadījis NHL vienību galvenā trenera amatā, bet Latvijas izlases stūri speciālists pārņēma 2017. gadā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu