Kas var būt labāks par nekā nedarīšanu! Piecas slinkākās Zodiaka zīmes (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Pēc garas darba nedēļas gribas vienkārši apsēsties dīvānā un paskatīties televizoru. Diemžēl dažām Zodiaka zīmēm šāda relaksācija var kļūt par ikdienu, vēsta portāls "Starhit". 

5. vieta - Svari

Svariem nevar pārmest apzinātu dabisko slinkumu, tomēr, izvēloties sev "relaksācijas" kursu, viņi diez vai var atgriezties aktīvajā dzīves ritmā. Fakts ir tāds, ka bezdarbībā Svari arī zina, kā atrast gandarījumu, tāpat kā kustībā. Pēc slinka perioda ir viens pluss - Svari ir pilni spēka un ideju.

4. vieta - Mežāzis

Slinks noskaņojumā. Mežāži principā ir pakļauti garastāvoklim. Ir svarīgi zināt, ka jums nav nepieciešams nospiest Mežāzi un virzīt viņus uz kaut ko. Tāpēc, ja jūsu Mežāzis nokļūst no dīvāna, nemēģiniet viņu piecelt. Izliekaties, ka nekas nenotiek. Ja vēlaties kaut ko iegūt no Mežāža - atrodiet individuālu pieeju.

3. vieta - Ūdensvīrs

Viņi nav tik slinki, cik viņiem patīk atlikt lietas uz vēlāku. Dažreiz to var uzskatīt par sava veida slinkumu, bet tas ir dabisks stils. Turklāt, tiklīdz pienāks termiņš, viss tiks izdarīts, sagatavots, izgludināts, pārdomāts un saplānots. 

2. vieta - Vēzis

Nav iespējams viennozīmīgi runāt par slinkumu par visiem šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem, taču tas nenozīmē, ka daži nav šādas tendences īpašnieki. Tas jo īpaši attiecas uz liela mēroga projektiem. Vēži ir vairāk sprinteri nekā maratonisti. Viņiem svarīgs ir tuvinieku atbalsts un iekšējais stimuls.

1. vieta - Zivis

Dodiet Zivīm iespēju pašrealizēties, un viņi jūs pārsteigs. Atņemiet viņiem jebkāda veida atlīdzību un stimulu - viņi jūs atkal pārsteigs ar pilnīgu bezdarbību. Tipiski šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nesliecas izrādīt iniciatīvu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu