"Viņa vairākas stundas sauca palīgā." Kaimiņu ziņojums operatīvajiem dienestiem izglābj sievietes dzīvību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls.
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Nevienaldzīgu kaimiņu zvans operatīvajiem dienestiem palīdzējis glābt kādas sirmgalves dzīvību, vēsta raidījums "Degpunktā".

Nakts vidū galvaspilsētas kārtības sargi devušies uz vienu no daudzstāvu namiem Varavīksnes gatvē. Tā iedzīvotāji lūguši policijas palīdzību, jo vienā no pirmā stāva dzīvokļiem sadzirdēti kāda cilvēka saucieni pēc palīdzības.

Dzīvoklis atradies ēkas pirmajā stāvā, tādēļ inspektors aizņēmies no kaimiņiem tabureti un devies ieskatīties mitekļa logos. Sākumā klauvējieni palikuši bez atbildes, taču drīz vien otrpus žalūzijām parādījusies kāda ēna.

Uz notikuma vietu nekavējoties tika izsaukti mediķi, glābšanas dienests un Valsts policija. Ierodoties glābšanas dienestam, tika atvērts logs un dzīvoklī iekļuva gan mediķi, gan policijas darbinieki. Dzīvoklī esošajai sievietei tika sniegta medicīniskā palīdzība un viņa tika hospitalizēta.

Izmantojot viņas telefonu, kurā bija meitas numurs, policisti sazinājās ar radinieci, kura ieradās notikuma vietā, aizvēra logu un aizslēdza dzīvokļa durvis. Policija vēlas pateikties kaimiņiem, kuri reaģēja uz saucieniem pēc palīdzības, un tādējādi bija iespējams sniegt palīdzību.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu