Video ⟩ Kijevas lidostā sieviete nespēj sagaidīt izkāpšanu un pastaigājas pa lidmašīnas spārnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Nevarot sagaidīt, kad pasažieriem būs ļauts izkāpt no lidmašīnas, kāda pasažiere Kijevas lidostā atvērusi avārijas izeju un brīdi pastaigājusies pa "Boeing 737" spārnu, vēsta raidorganizācija CNN.

Sociālajos tīklos publicēts apmēram minūti garš video, kurā gaišās drēbēs tērptā sieviete, neliekoties traucēta, apsēžas uz lidmašīnas spārna. Atpakaļ lidmašīnā viņa dodas tikai pēc stjuartes uzaicinājuma.

Incidents noticis 31. augustā Borispiļas Starptautiskajā lidostā Kijevā. Jaunā sieviete kopā ar vīru un bērniem bija atceļojusi no Turcijas kūrorta Antaljas.

Viņas vīrs esot apkalpei stāstījis, ka sievai palicis "pārāk karsti" un vajadzējis atvēsināties.

Diez vai neilgā pastaiga bija tā vērta, jo sieviete tagad uz mūžu iekļauta aviokompānijas "Ukraine International Airlines" melnajā sarakstā un vairs tās pakalpojumus izmantot nevarēs. Aviosabiedrība arī sacījusi, ka pārkāpējai varētu uzlikt "ārkārtīgi augstu" naudassodu.

Notikuma vietā ieradās lidostas apsardze, policija un mediķi, kuri secināja, ka sieviete neatrodas ne alkohola, ne narkotiku reibumā, norāda "Ukraine International Airlines".

Aviokompānija nopēla sievieti par slikta piemēra rādīšanu saviem bērniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu