Rūta Dvinska atklāj, ka sākotnēji nav varējusi sastrādāties ar "Māmiņu kluba" komandu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūta Dvinska
Rūta Dvinska Foto: LETA

Kad no šova “Māmiņu klubs” vadītājas amata nolēma aiziet Kristīne Virsnīte, viņas vietā stājās TV personība Rūta Dvinska. Nu viņa Lauras Saulītes raidījumā "Generation Famous" atklāja, kāds ir bijis sākums, uzsākot darbu raidījumā.

Vaicāta, vai skatītāji no viņas sagaidījuši līdzināšanos Virsnītei, Dvinska atbildēja:

"Kristīne tur bija 10 gadus. Jā, veidojās pieradums noteikti - gan stilistiski, gan runa, jebkas! Nevar to pārmest arī skatītājam. Bet mēs visi kā pieauguši cilvēki pieņemam lēmumus un ar to dīlojam. Man arī nav bijusi nevienā brīdī tāda vēlme - "es tagad jums iepatikšos!" 

Es nesalīdzinājos. Nevienu brīdi. Es vienmēr esmu pie tā pieturējusies - mūžam nesalīdzināties. Jo tas manā gadījumā nenoved ne pie kā laba.

Tas, ar ko es salīdzinos, ir ar sevi iepriekš. Bet salīdzināt mani ar kādu citu cilvēku ir netaisnīgi un absolūti nevajadzīgi," skaidroja TV personība.

Dvinska atklāti pastāstīja, ka sākotnēji nav varējusi līdz galam sastrādāties ar raidījuma komandu. 

"Ja tu esi nomainījies viens, tāds salīdzinoši nozīmīgs personāžs, tas nestrādā, tie zobratiņi ķīlējās, kaut kas negāja mums uz priekšu sākumā, es pasaku godīgi. Un tad komandai pievienojās vēl un vēl jauns sastāvs," skaidroja TV personība.

Viņa piebilda, ka no iepriekšējās "Māmiņu kluba" komandas palicis tikai operators un montāžas inženieris - pārējie raidījumā ir jauni darbinieki, tādēļ nu Dvinska ar komandu ir ļoti apmierināta. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu