"Brīnos, ka joprojām esmu dzīvs." Maiks Taisons atklāj, kā notērējis iekrāto bagātību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: Reuters/ScanPix

Maiks Taisons savā podkāstā "Hotboxin' With Mike Tyson" kā vienu no viesiem bija uzaicinājis leģendāro žurnālistu un komentētāju Džimu Greju, kurš tad bokserim arī uzdeva konkrētu jautājumu - kā viņš notērēja visu karjeras laikā iekrāto naudu?

Taisons savas karjeras laikā nopelnīja vairāk nekā 400 miljonus ASV dolāru, tomēr jau 2003. gadā, kad viņš vēl bija aktīvs sportists, Dzelzs Maiks paziņoja par savu bankrotu. Vēl sliktāk - viņš bija parādā aptuveni 23 miljonus ASV dolāru.

Šāda finansiālā situācija arī pagarināja Taisona karjeru ilgāk nekā tai bija lemts norisināties. Arī pēc savas pēdējās cīņas ringa intervijas laikā Taisons skaidroja, ka cīnījies tikai naudas dēļ.

Līdz ar to Taisona viesis Džims Grejs atļāvās slaveno bokseri aicināt paskaidrot, kur tad visa nopelnītā nauda palikusi.

"Es lielu daļu no tās vienkārši atdevu. Es patiesi labi pavadīju laiku - vienkārši darīju visu, ko vēlējos un tas bija jautri. Kad biju jauns, patiesi daudz izklaidējos. Apceļoju visu pasauli, satiku daudz foršus cilvēkus. Gandrīz vai sajutos slikti, jo izjūtas bija tik labas. Tu jūties vainīgs par ekstāzi, ko izdzīvo. Visa šī bagātība, jautrība. Tas vienkārši šķita nepareizi, bet tas bija lieliski," skaidroja Taisons.

Grejs sacīja, ka viņam allaž šķitis, ka Taisons nenožēlojot pieņemtos finansiālos lēmumus, kam bokseris arī pilnībā piekrita.

"Nē, neko nenožēloju. Varbūt mazliet, bet kopumā - nē. Tagad, kad esmu vecāks, varu teikt viennozīmīgu nē. Kad biju jaunāks, es aizdomājos, ka varbūt man tomēr būtu jābūt nelielai nožēlai. Bet tagad apzinos, ka mana dzīve ir tāda, kādai tai jābūt. Tā mani sagatavo lielākām lietām. Bet es brīnos, ka joprojām esmu dzīvs, zinot, kā esmu dzīvojis savu dzīvi," atbildēja Dzelzs Maiks.

Pēc karjeras noslēgšanas Taisons uzsāka arī veiksmīgu marihuānas biznesu, kas viņam ir bijis ienesīgs. Tāpat viņš ar savu podkāstu ļoti veiksmīgi ir izsities šajā populārajā nišā. Savukārt rudenī gaidāma boksera atgriešanās ringā, kas gan, kā ir izteicies viņš pats, būs vērsta labdarībai.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu