Aizkavējušos Covid-19 testu dēļ otrajai "Dinamo" spēlei nomaina tiesnešu brigādi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēli starp Rīgas "Dinamo" un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas apgabala "Vitjaz" otrdien tiesās cita tiesnešu brigāde, nevis tā, kas bija plānota iepriekš, ziņo KHL.

KHL otrdien pēcpusdienā ziņoja, ka tiesneši, kuri bija nozīmēti tiesāt abu komandu savstarpējo otrdienas dueli, šķērsojuši Latvijas robežu un veikuši Covid-19 testu. Nodoto pārbaužu rezultāti vēl nav zināmi, tāpēc KHL otro reizi šajā sezonā uz "Dinamo" spēli bija spiesta nozīmēt vietējo tiesnešu brigādi.

Līgas vadība ziņo, ka par spēles galvenajiem soģiem nozīmēti Andrejs Kudrjašovs un Gints Zviedrītis, bet Krišs Kupčus būs līnijtiesnesis. Viņam palīdzēs otrs līnijtiesnesis Dmitrijs Sivovs, kuru nozīmējusi KHL.

Jau ziņots, ka vienam no četriem mača tiesnešiem, kuram pagājušajā nedēļā Rīgā bija jātiesā KHL spēle starp Rīgas "Dinamo" un Nursultanas "Baris", bija konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

KHL vēlāk apstiprināja, ka mača galvenie tiesneši būs Andrejs Kudrjašovs un Jevgēņijs Griškevičs, bet līnijtiesneši - Dāvis Zunde un Krišs Kupčus.

"Dinamo" šosezon jau aizvadījusi divas spēles, taču pie uzvaras tikt vēl nav izdevies.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu