Topošie Rīgas domnieki sola pieslēgt apkuri visiem "Rīgas namu pārvaldnieka" klientiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jaunveidojamās Rīgas domes koalīcijas deputāti sola apkuri pieslēgt visiem pašvaldības SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) klientiem.

Kā šodien pēc tikšanās ar Rīgas pilsētas izpilddirektora pienākumu izpildītāju Ivetu Zalpēteri solīja Rīgas mēra amata kandidāts Mārtiņš Staķis (APP), siltums tiks pieslēgts. Viņš uzsvēra, ka RNP savā darbā steidzami jāveic reformas, lai nebūtu tā, ka godprātīgiem rēķinu maksātājiem jāmaksā negodprātīgu nemaksātāju rēķini.

Savukārt topošais domnieks Einārs Cilinskis (NA/LRA) uzvēra, ka jaunveidojamā koalīcija ir sapratusi, ka iedzīvotājiem "nav nekādas nepieciešamības parakstīt un atbildēt uz RNP dīvainajiem aicinājumiem" izlemt dzēst parādus no māju uzkrājumu fonda. "Nolieciet nost to dokumentu," rīdziniekus mudināja Cilinskis.

LETA jau ziņoja, ka RNP izsūtījis anketas uzņēmuma apsaimniekoto māju īpašniekiem ar piedāvātajiem risinājumiem apkures sezonas sākšanai, tostarp apmaksājot parādus no dzīvojamās ēkas apsaimniekošanai paredzēto līdzekļu uzkrājumiem, vai slēgt tiešos līgumus ar AS "Rīgas siltums".

Kā aģentūru LETA informēja RNP pārstāvis Krists Leiškalns, uzņēmuma mērķis ir mobilizēt dzīvokļu īpašniekus, lai tie pieņemtu lēmumu par tālāko rīcību saistībā ar apkures sezonu, kā arī izslēgt starpnieku starp pakalpojuma saņēmēju un sniedzēju.

Saskaņā ar RNP datiem, šobrīd par siltumenerģiju klientiem ir parādsaistības vairāk nekā 10 000 000 eiro, tai skaitā lielākais vienas daudzdzīvokļu ēkas parāds ir vairāk nekā 73 000 eiro.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu