Lūdz atsaukties traģēdijas aculieciniekus. Negadījumā nāvējoši notriekta gājēja un varētu būt iesaistīts sabiedriskais transports

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Otrdien, 8. septembrī, agrā pēcpusdienā, sabiedriskā transporta pieturā Pārdaugavā noticis traģisks negadījums, par kuru vismaz pagaidām, policistiem ir vairāk jautājumu, nekā atbilžu, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

Traģiskais negadījums noticis pieturā "Anniņmuižas parks" un tajā dzīvību zaudējusi gājēja. Zināms, ka transporta līdzeklis, kas iesaistīts negadījumā notikuma vietu pametis.

Gan negadījuma vieta, gan tajā redzamais liek domāt, ka traģēdijā varētu būt iesaistīts sabiedriskā transporta līdzeklis. Arī aculiecinieki, neilgi pirms notikušā, pieturā ir redzējuši kādu autobusu, taču nav skaidru norāžu par to, kā tieši nelaime notikusi.

Tādēļ, likumsargi aicina atsaukties ikvienu, kuram ir informācija, kas varētu palīdzēt atšķetināt šo notikumu. Ikviens, kurš var palīdzēt izmeklētājiem, ir aicināts doties uz tuvāko policijas iecirkni, vai zvanīt pa tālruni 110.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu