Vairas Vīķes-Freibergas mātei nav paticis Imanta bildinājums viņas meitai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

"Spēcīgi cilvēki spēcina viens otru," par savu ilggadīgo laulību ar Imantu Freibergu raidījumā "Pasaki to skaļi..." saka Latvijas eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga. 

"Imanta īpašības, kas mani pievilka, bija miers un nosvērtība..." norāda eksprezidente. 

Kā izrādās, Imanta bildinājums gan neesot bijis tāds, kā bija cerējusi Vairas mamma, kuru eksprezidente nosauc par "drama queen". 

Vairāk uzzini video!  

Pirmajā 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" kāda pagaidām noslēpumaina personība vēlēsies teikt skaļu paldies savam iedvesmas cilvēkam – eksprezidentei Vairai Vīķei-Freibergai, pret kuru siltas jūtas lolo tik daudzi no mums. 

Gatavojoties raidījumam, viens no tā vadītājiem, Lauris Reiniks, devās viesos pie Freibergas kundzes, lai uzzinātu, kā viņai šobrīd klājas un cik liels spēks, viņasprāt, slēpjas tik šķietami vienkāršajā vārdā – paldies.

Sarunā ar Lauri viņa skatītājiem atklās gluži vai mantru, kuru māca arī savam mazdēlam:

“Burvju vārds jeb burvju nūjiņa, kas katram ir vajadzīga, ir “paldies”. Pateikt “paldies” ir viena no labākajām lietām, ko var pasaulē darīt.”

Eksprezidente būs ieradusies arī raidījuma studijā, lai aci pret aci tiktos ar cilvēku, kuru viņa, pašai nezinot, ir iedvesmojusi un “uzlādējusi”.

Lieki piebilst, ka abu pārsteidzošā satikšanās būs pilna sirsnības, pozitīvisma un spēcinošu vārdu, sarūpējot patiesas emocijas un arī pa kādai asarai ne tikai “Pasaki to skaļi" vadītājiem, bet arī skatītājiem otrpus ekrāniem.

Par raidījumu "Pasaki to skaļi"

Īpaši sirsnīgas emocijas valdīs kanāla 360TV jaunajā šovā “Pasaki to skaļi”, kas atgādinās, cik svarīgi ir pateikt paldies cilvēkiem, kuri iedvesmojuši, atbalstījuši vai snieguši palīdzīgu roku kādā dzīves brīdī. Raidījums pie skatītājiem nonāks “savējo trešdienās” - jau 9. septembrī plkst. 21:00 - un to vadīs daudzu skatītāju iemīļotais Lauris Reiniks, kuram pievienosies jaunā TV personība Egija Gailuma. Ik reizi studijā tiksies divas iedvesmojošas personības – turklāt vienam no viņiem nebūs ne jausmas, kuru cilvēku viņš tūliņ sastaps un kāpēc viņam noslēpumainā viesa dzīvē ir bijusi īpaša loma. Skatītājiem būs iespēja uzzināt, kas saista abas personības, un būt klāt brīdī, kad viņi satiksies, lai, ļaujot vaļu jūtām, viens otram teiktu skaļi: paldies! Turklāt attiecību stāsti atklāsies ne tikai caur vārdiem, bet arī izklaidējošām spēlēm un iedvesmojošiem sižetiem.

“Jaunais projekts, kura vadīšanai piekritu, ilgi nedomājot, ļoti sakrīt arī ar manām vērtībām un dzīves filosofiju - neaizmirst pateikt paldies cilvēkiem, kas lielā vai mazā mērā (vai pat paši to nezinot) ir ietekmējuši tavu dzīvi, karjeru vai pat attiecības. Mēs neesam tik atvērta nācija kā amerikāņi, kuri paldies saka visur, kur vajag un nevajag, bet, ja mēs sakām, tad no sirds. Un ir jāsaka! Jaunā šova varoņi to darīs un, iespējams, pārsteigs daudzus skatītājus. Turklāt tas notiks nepiespiestā atmosfērā, ar spēles elementiem - tā, lai mums visiem būtu jautrs un sirsnīgi iedvesmojošs vakars pie TV ekrāniem!” par šovu “Pasaki to skaļi” stāsta Lauris Reiniks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu