Policija Liepājā atrod sievieti vairāk nekā trīs promiļu reibumā un ar mazu bērnu ratos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sieviete ar bērna ratiņiem.
Sieviete ar bērna ratiņiem. Foto: Ieva Lūka/LETA

Liepājā otrdien, 8. septembrī, autobusu pieturā atrasta māte vairāk nekā trīs promiļu reibumā ar mazu bērnu ratos, un abi nogādāti drošība, aģentūru LETA informēja Liepājas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Otrdien ap plkst. 19.40 Pašvaldības policijā saņemta informācija, ka Jaunajā ostmalā atrodoties sieviete reibuma stāvoklī un pie viņas ir mazs bērns. Ierodoties notikuma vietā, sabiedriskā transporta pieturvietā ievērota sieviete ar mazu bērnu ratiņos, kura bija atbilstoša iereibušās sievietes aprakstam.

1986. gadā dzimusī sieviete bija acīmredzamā alkohola reibumā. Veicot alkohola koncentrācijas noteikšanu izelpotajā gaisā, fiksēts, ka sievietes izelpā alkohola koncentrācija ir virs trim promilēm. Tā kā sieviete stiprā reibuma dēļ nespēj parūpēties par savu bērnu, abi tika nogādāti pie sievietes mātes, kura uzņēmās atbildību par bērna uzraudzību savā dzīvesvietā.

Pret iereibušo bērna māti sākts administratīvā pārkāpuma process pēc Bērnu tiesību aizsardzības likuma, par kura pārkāpšanu piemēro brīdinājumu vai naudas sodu līdz 210 eiro.

Tāpat otrdien plkst.23.35 Pašvaldības policijā saņemta informācija, ka divas personas degvielas uzpildes stacijā Esperanto ielā esot paņēmušas preces un par tām nav norēķinājušās. Apsekojot tuvāko apkārtni, aprakstam atbilstošās personas tika pamanītas Raiņa parkā. Pie personām atradās preces, kuras tika nozagtas no degvielas uzpildes stacijas.

1998. un 2000.gadā dzimušie vīrieši aizturēti un nodoti Valsts policijas darbiniekiem lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu